Σκανδαλίδης στον Realfm 97,8: Βλέπω μια κυβέρνηση “καθισμένη”, να μην κάνει σχεδόν τίποτα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά ταυτότητα, δεν ξέρουμε καν τι θα του προκύψει τις επόμενες ημέρες. Η χώρα βιάζεται να περάσει σε μια επόμενη φάση και δεν μπορεί να περιμένει τις διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Σήμερα χρειάζεται μια σοβαρή, θεσμική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, οι ευρωεκλογές είναι κοντά και το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί στις γραμμές της πολιτικής αυτονομίας που είχε χαράξει από την αρχή και με τον στόχο να διαμορφώσει αυτό την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση» πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να γίνει ξαφνικά και δύο κόμματα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, ιδιαίτερα ένα κόμμα που αποτελεί ένα μόρφωμα μιας συγκεκριμένης συγκυρίας όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και που σήμερα περνάει αυτή την δοκιμασία, θα μπορούσε να μιλάει κανείς σήμερα για συγχωνεύσεις. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είναι έξω από την λογική των πραγμάτων» σχολίασε.

«Δεν πρέπει να περιμένει ο λαός τις ηγεσίες για να αντιδράσει απέναντι στις πολιτικές» σημείωσε.

«Βλέπω μια κυβέρνηση “καθισμένη”, να μην κάνει σχεδόν τίποτα» είπε για την δεύτερη τετραετία της κυβέρνησης. «Εφαρμόζεται η ίδια πολιτική στα οικονομικά» διευκρίνισε στη συνέχεια.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ