Πρίγκιπας Χάρι: Όταν ο Oυίλιαμ τον «άρπαξε» δύο φορές μετά την κηδεία του παππού τους

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος με την αυτοβιογραφία του έχει προκαλέσει σεισμό στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Χείμαρρος» ο πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε ότι πήγε σε μέντιουμ γιατί είχε ανάγκη να «μιλήσει» με την μητέρα του, Νταϊάνα

Η Daily Mail αποκαλύπτει ακόμη ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Χάρι και στον διάδοχο του θρόνου Oυίλιαμ, το οποίο σημειώθηκε στην κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φιλίππου.

Όπως αναφέρει ο Χάρι, ο αδελφός του Ουίλιαμ, «έγινε κόκκινος από τον θυμό του» κατά τη διάρκεια μιας βόλτας μισής ώρας που έκαναν μαζί με τον πατέρα τους, στο Frogmore Cottage μετά την κηδεία του Φιλίππου στις 17 Απριλίου 2021.

Πρίγκιπας Χάρι: Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις – Η πρώτη φορά που έκανε έρωτα, το κακόγουστο αστείο του Καρόλου και η κοκαΐνη

Ο Χάρι, ο Ουίλιαμκαι ο Κάρολος φέρεται να συζητούσαν για τη συνέντευξη που είχαν δώσει ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα τον προηγούμενο μήνα. Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το «bulling» εναντίον της Μέγκαν, αλλά ο πατέρας και ο αδερφός του «δεν τον άκουγαν».

Επίσης ισχυρίστηκε ότι ο Ουίλιαμ «έβγαζε καπνούς» και τον έπιασε καθώς προσπαθούσε να φύγει. «Κούνησα το χέρι, αηδιασμένος, αλλά εκείνος πετάχτηκε και με άρπαξε από το πουκάμισό μου. ‘Άκουσέ με, Χάρολντ’, αναφέρει ο Χάρι στο βιβλίο του ότι του είπε ο Ουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Χάρι προκαλεί σεισμό: Έχω σκοτώσει 25 Ταλιμπάν – Παρακαλέσαμε τον πατέρα μας να μην παντρευτεί την Καμίλα

«Έφυγα μακριά, αρνήθηκα να δω το βλέμμα του. Με ανάγκασε να τον κοιτάξω στα μάτια. ‘Άκουσέ με, Χάρολντ, άκουσε! Σ’ αγαπώ, Χάρολντ! Θέλω να είσαι ευτυχισμένος’ του είπε ο διάδοχος του θρόνου. Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι απάντησε: «Κι εγώ σ’ αγαπώ…αλλά το πείσμα σου είναι εξαιρετικό»

Ο Χάρι φέρεται να προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά ο Ουίλιαμ φέρεται να «τον άρπαξε ξανά» και τον «έστριψε» ώστε να μπορεί να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του.

Στη συνέχεια, ο Ουίλιαμεπικαλέστηκε τον λεγόμενο «μυστικό κώδικα» του αδερφού και ορκίστηκε στη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα ότι οι προθέσεις του ήταν αληθινές, έγραψε ο Χάρι.

Όπως αναφέρει,  ο Ουίλιαμ του είπε: «Χάρολντ, πρέπει να με ακούσεις. Θέλω μόνο να είσαι ευτυχισμένος, Χάρολντ. Ορκίζομαι στη ζωή της μαμάς». Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε: «Πάγωσε, πάγωσα, πάγωσε και ο μπαμπάς. Είχε χρησιμοποιήσει τον ‘μυστικό κωδικό’, τον καθολικό κωδικό πρόσβασης. Από τότε που ήμασταν μικροί, αυτές οι λέξεις έπρεπε να χρησιμοποιηθούν μόνο σε περιόδους ακραίας κρίσης». Ο Ουίλιαμ φέρεται να επανέλαβε: «Σου ορκίζομαι τώρα στη ζωή της μαμάς ότι θέλω απλώς να είσαι ευτυχισμένος».

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι «η φωνή μου έσπασε» και είπε «ήρεμα» στον Ουίλιαμ: «Πραγματικά δεν νομίζω ότι το θέλεις αυτό (σ.σ. να είναι ευτυχισμένος)». Στη συνέχεια, ο Ουίλιαμ φέρεται να αγκάλιασε τον Χάρι και είπε: «Σ’ αγαπώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ