Ο πρίγκιπας Χάρι προκαλεί σεισμό: Έχω σκοτώσει 25 Ταλιμπάν – Παρακαλέσαμε τον πατέρα μας να μην παντρευτεί την Καμίλα

Αποφασισμένος να προκαλέσει σεισμό στο παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι ο πρίγκιπας Χάρι με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να αποκάλυψε ότι σκότωσε 25 μαχητές Ταλιμπάν κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του στο Αφγανιστάν.

Ο δούκας του Σάσεξ, ο οποίος ήταν γνωστός ως “λοχαγός Ουαλίας” στον στρατό, έγραψε ότι δεν σκέφτεται αυτούς που σκοτώθηκαν “ως ανθρώπους”, αλλά ως “πιόνια σκακιού” που έβγαλε από τη σκακιέρα. Υποστήριξε, επίσης, ότι “δεν είναι ένας αριθμός που με γεμίζει ικανοποίηση, αλλά ούτε και με φέρνει σε δύσκολη θέση”, σύμφωνα με την Telegraph.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 38χρονος Χάρι μιλάει για τον αριθμό των μαχητών των Ταλιμπάν που σκότωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Αφγανιστάν, όπου πολέμησε τόσο το 2007-8 όσο και το 2012.

«Παρακαλέσαμε τον Πρίγκιπα Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα»

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε στα απομνημονεύματά του που αποτελούν «βόμβα» ότι ο ίδιος και ο Γουίλιαμ “παρακάλεσαν” τον πατέρα τους Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, φοβούμενοι ότι θα γίνει η “κακιά μητριά” τους, αποκαλύπτει σήμερα η MailOnline.

Στην εκρηκτική αυτοβιογραφία του, με τίτλο Spare, ο δούκας του Σάσεξ ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και ο αδελφός του δεν θα στέκονταν εμπόδιο στη σχέση του τότε πρίγκιπα της Ουαλίας, αλλά του είχαν ζητήσει να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά, αποκαλώντας την Καμίλα “άλλη γυναίκα”.

Ο Κάρολος είχε προσπαθήσει να κερδίσει τους γιους του προτού ζητήσει από το κοινό να αποδεχτεί την Καμίλα, υποστηρίζει το βιβλίο. Ο Χάρι λέει ότι η πρώτη συνάντηση μαζί της ήταν σαν “ένεση”, γράφοντας: “Κλείστε τα μάτια σας και δεν θα το νιώσετε καν”.

Ο Δούκας είπε: “Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν… αν θα ήταν σκληρή μαζί μου- αν θα ήταν σαν όλες τις κακές μητριές στις ιστορίες”.

Στο βιβλίο, που κυκλοφόρησε στην Ισπανία, ο Χάρι αποκαλεί επίσης τον Γουίλιαμ “εχθρό του” και “πολιτικό του αντίπαλο” και περιγράφει τη στιγμή που έμαθε ότι η Νταϊάνα ήταν νεκρή, αποκαλύπτει η MailOnline.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ