«Χείμαρρος» ο πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε ότι πήγε σε μέντιουμ γιατί είχε ανάγκη να «μιλήσει» με την μητέρα του, Νταϊάνα

«Χείμαρρος» είναι ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο με τίτλο «Spare» με τις αποκαλύψεις να προκαλούν σεισμό στο παλάτι του Μπάκινγχαμ. Το βιβλίο επρόκειτο να κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες και γλώσσες στις 10 Ιανουαρίου 2023, ωστόσο η Ισπανία “έσπασε” το εμπάργκο με αποτέλεσμα το περιεχόμενό του να έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Πρίγκιπας Χάρι: Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις – Η πρώτη φορά που έκανε έρωτα, το κακόγουστο αστείο του Καρόλου και η κοκαΐνη

Σύμφωνα με νέα αποσπάσματα από τα απομνημονεύματά του που φέρνει στο φως η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως αναζήτησε μια γυναίκα που «ισχυριζόταν ότι είχε δυνάμεις» για να επικοινωνήσει με την μητέρα του, Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, όταν εκείνος θα γινόταν 13 ετών.

Το μέντιουμ φέρεται να είπε στον πρίγκιπα: «Ζεις τη ζωή που ήθελε εκείνη για σένα». Σύμφωνα με το βιβλίο, το μέντιουμ είπε στον Χάρι ότι η μητέρα του ήταν μαζί του «αυτή τη στιγμή που μιλάμε» και αυτό τον έκανε να δακρύσει. Η γυναίκα φέρεται στη συνέχεια να είπε στον Χάρι ότι η μητέρα του ήξερε ότι εκείνος «έψαχνε για διαύγεια», «αισθάνεται τη σύγχυσή σου» και ότι ο ίδιος είχε «τόσες πολλές ερωτήσεις» αλλά «οι απαντήσεις θα έρθουν με τον καιρό».

Πρίγκιπας Χάρι: Παραδέχτηκε ότι δοκίμασε κοκαΐνη όταν ήταν έφηβος
Σε ένα άλλο απόσπασμα, ο Χάρι περιγράφει πως το μέντιουμ του είπε ότι η μητέρα του είδε… ότι ο γιος του, Archie, έσπασε ένα στολίδι από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη μορφή της βασίλισσας. Το μέντιουμ τον ρώτησε για το σπάσιμο, υποστηρίζοντας πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέλασε με το περιστατικό.

Σε άλλο σημείο ο ίδιος εμφανίζεται πεπεισμένος για μια «συνάντηση» που είχε με μια λεοπάρδαλη ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Μποτσουάνα με τον αδελφό του, Ουίλιαμ, πως ήταν ένα μήνυμα από τη μητέρα τους. Ισχυρίστηκε ότι η λεοπάρδαλη ήταν ένας «αγγελιοφόρος που έστειλε η μητέρα του» για να τον καθησυχάσει ότι «όλα θα πάνε καλά».

Επιπλέον, περιγράφει πως αμέσως μετά το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα πίστεψε για λίγο ότι η μητέρα του σκηνοθέτησε τον θάνατό της. Μάλιστα, αργότερα πέρασε μέσα από το τούνελ στο Παρίσι όπου πέθανε, σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι συνέβη.

Ο πρίγκιπας Χάρι προκαλεί σεισμό: Έχω σκοτώσει 25 Ταλιμπάν – Παρακαλέσαμε τον πατέρα μας να μην παντρευτεί την Καμίλα

Πρίγκιπας Χάρι: Τι ψιθύρισε στην νεκρή γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Χάρι μεταξύ άλλων αναφέρεται στον θάνατο της γιαγιάς του και περιγράφει τι ψιθύρισε στην Βασίλισσα Ελισάβετ, όταν πήγε να την δει, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της:

Ο δούκας του Σάσεξ ταξίδεψε στο Μπαλμόραλ για να δει την γιαγιά του στις 8 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους και όπως αναφέρει αυτό που της είπε είναι πως ελπίζει να είναι ευτυχισμένη αφού θα βρεθεί ξανά με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε έναν χρόνο πριν, σε ηλικία 99 ετών.

Αποκάλυψε επίσης στο βιβλίο ότι «την θαύμαζε που εκπλήρωσε τα καθήκοντά της μέχρι το τέλος» αναφερόμενος στη συμμετοχή της στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο παρά την αδυναμία της.

Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας έγραψε ότι βγήκε από το δωμάτιο και κάλεσε την σύζυγό του Μέγκαν για να περιγράψει τη συγκλονιστική σκηνή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ