Εύα Καϊλή: Αυτός είναι ο χώρος που θα συναντήσει την κόρη της για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της

Την κόρη της θα συναντήσει σήμερα για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της για το σκάνδαλο Qatar Gate η Εύα Καϊλή. Οι βελγικές Αρχές άναψαν το «πράσινο φως» και έτσι η έκπτωτη πλέον αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα δει το παιδί της.

Qatar Gate: Η Μαρί Αρενά αποκαλύπτει – «Η Εύα Καϊλή με πήρε τηλέφωνο πανικόβλητη»

Όπως έχει δηλώσει ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος η συνάντηση θα έχει διάρκεια τριών ωρών και θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις φυλακές του Χάρεμ στις Βρυξέλλες όπου κρατείται η Εύα Καϊλή.

Όπως φαίνεται στα πλάνα του STAR πρόκειται για έναν χώρο που θυμίζει περισσότερο σχολική τάξη, με τραπεζάκια, καρεκλάκια και ζωγραφιές στον τοίχο.

Qatar Gate: «Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα στοιχεία» – Τι δηλώνει ο πρώην νομικός εκπρόσωπος της Εύας Καϊλή

φυλακές - Κόρη Καϊλη

Την μικρούλα στις φυλακές θα πάει ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος. Σε νέες δηλώσεις του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος περιέγραψε την αντίδραση της Καϊλή όταν ενημερώθηκε ότι θα μπορέσει να δει το παιδί της.

«Είναι η πρώτη φορά που την άκουσα με αναφιλητά χαράς και με ρωτούσε πώς θα καταφέρει να πείσει τους υπαλλήλους να δει περισσότερο την κορούλα της» τόνισε ο συνήγορός της.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό από τις Βρυξέλλες ότι οι Αρχές του Βελγίου είχαν απορρίψει το αίτημα της πρώην αντιπροέδρου της Ευρωβουλής, να συναντά το παιδί της κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να συνομιλούν μέσω Skype, όσο βρίσκεται με τον παππού της. Ωστόσο, φαίνεται πως άλλαξαν στάση.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα συνολικά για το σκάνδαλο που έχει προκαλέσει «σεισμό» στα θεμέλια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η Εύα Καϊλή έχει δώσει τρεις καταθέσεις, όμως οι αρμόδιες Αρχές φαίνεται να ρίχνουν το βάρος τους στην πρώτη. Σε εκείνη κατά την οποία έδωσε ονόματα, μίλησε για τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι και τη σχέση του με τον Αντόνιο Παντσέρι και προσπάθησε να εξηγήσει γιατί τηλεφώνησε πανικόβλητη στους Ταραντέλα και Αρενά.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ