Πρίγκιπας Χάρι: Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις – Η πρώτη φορά που έκανε έρωτα, το κακόγουστο αστείο του Καρόλου και η κοκαΐνη

Όλο και πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την ζωή του Πρίγκιπα Χάρι έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το βιβλίο με την αυτοβιογραφία του.

Πρίγκιπας Χάρι: Παραδέχτηκε ότι δοκίμασε κοκαΐνη όταν ήταν έφηβος

Μετά τους καυγάδες, το ξύλο με τον αδερφό του, τον πόλεμο και τα ναρκωτικά ήρθε η ώρα της πρώτης ερωτικής επαφής. Ο Χάρι γράφει πώς έχασε την παρθενιά του όταν ήταν 17 ετών. Πάντως ομολογεί ότι η πρώτη του φορά ήταν λάθος. Αλλά ποιο ακριβώς ήταν το λάθος;

«Έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, στην οποία άρεσαν οι «μάτσο» άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα.  Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε ένα χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει», περιγράφει ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι προκαλεί σεισμό: Έχω σκοτώσει 25 Ταλιμπάν – Παρακαλέσαμε τον πατέρα μας να μην παντρευτεί την Καμίλα

Στη συνέχεια λέει ότι αργότερα τον επισκέφτηκε ένας από τους σωματοφύλακες της βασιλικής οικογένειας. Ήταν το 2001 και ο Χάρι ήταν ακόμη μαθητής στο Κολέγιο του Ιτον στο Γουίνδσορ. Εκεί τον επιστέφτηκε ο Μάρκο, ένας εκ των σωματοφυλάκων της βασιλικής οικογένειας. Ο Χάρι νόμιζε ότι το one night stand που είχε κάνει στο χωράφι, είχε φτάσει στα αυτιά του πατέρα του. Στη διάρκεια γεύματος σε μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ο σωματοφύλακας λέει στον Χάρι πως τον είχαν στείλει για να «μάθει την αλήθεια».

«Φανταζόμουν ότι αναφερόταν στο ότι έχασα την παρθενιά μου», γράφει στο βιβλίο ο Χάρι, αλλά τελικά αποκαλύφτηκε ότι η «μυστική αποστολή» του σωματοφύλακα δεν αφορούσε στις περιπέτειες του πρίγκιπα στα χωράφια. Αυτό που είχε φτάσει στα αυτιά του Καρόλου ήταν οι πληροφορίες για χρήση ναρκωτικών και αυτό ήθελε να μάθει ο Μάρκο. Ο Χάρι λέει ότι το διέψευσε. Σήμερα όμως το παραδέχεται.

Πρίγκιπας Χάρι: Πόλεμος σε όλα τα μέτωπα – Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάει στην στέψη του πατέρα του

Η εφημερίδα Daily Mail που σήμερα δημοσιεύει συνεχώς αποσπάσματα από την ζωή του Πρίγκιπα Χάρι, σημειώνει σήμερα, σχετικά με τις σεξουαλικές εμπειρίες του Χάρι, ότι η ηλικίας 50 ετών σήμερα Κάθριν Ομάνεϊ, η οποία συμμετείχε σε εκπομπές ριάλιτι, έχει ισχυριστεί κατά το παρελθόν ότι όταν εκείνη ήταν 34 ετών και ο Χάρι 21 είχαν μια σχέση που κράτησε δύο μήνες και η γνωριμία τους έγινε σε μπαρ.

«Ποιος ξέρει αν είμαι ο πατέρας σου;»

Ο πρίγκιπας γράφει στο νέο του βιβλίο, Spare, που κυκλοφόρησε την Τρίτη, πώς ο Κάρολος φαινομενικά απολάμβανε να κάνει οδυνηρά σχόλια για την καταγωγή του. Μάλιστα σε ένα κομμάτι του βιβλίου ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται και στην σχέση που είχε η αδικοχαμένη μητέρα του, με τον ταγματάρχη Τζέιμς Χιούιτ και υπογραμμίζει πως ο Κάρολος αστειευόμενος του είπε: «Ποιος ξέρει αν είμαι ο πραγματικός σου πατέρας;»

Περιγράφοντας το συγκεκριμένο περιστατικό είπε ότι αυτό συνέβη όταν ο Κάρολος θέλησε να πει ένα από τα καλύτερα του ανέκδοτα – σύμφωνα με τον πρίγκιπα ο πατέρας του είναι λάτρης των ανεκδότων – που είχε σχέση με την επίσκεψή του σε ένα ψυχιατρείο. Όταν ο Κάρολος Γ’ πέρασε το κατώφλι του ψυχιατρείου συνάντησε έναν τρόφιμο ο οποίος ισχυριζόταν ότι ήταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο νυν βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας του είπε ότι εκείνος ήταν ο πρίγκιπας. «Δεν μπορείς να είσαι ο πρίγκιπας της Ουαλίας, εγώ είμαι ο πρίγκιπας της Ουαλίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του σύμφωνα με τον Χάρι.

Και ενώ ο άνδρας τον άκουγε με προσοχή επαναλάμβανε όσα έλεγε ο Κάρολος. Αμέσως μετά ο Κάρολος  επεσήμανε πως «ο καθένας μπορεί να ζει στον δικό του φανταστικό κόσμο» και στη συνέχεια αστειευόμενος του είπε: «Ποιος ξέρει αν είμαι ο πραγματικός σου πατέρας; Ίσως ο πατέρας σου βρίσκεται στο Μπρόντμουρ, αγαπητέ μου γιε!»

Η κοκαΐνη

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις που κάνει στην αυτοβιογραφία του, ο Χάρι παραδέχτηκε ότι δοκίμασε κοκαΐνη.

«Δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό, δεν με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο (…) αλλά αισθάνθηκα διαφορετικά και αυτός ήταν ο βασικός στόχος μου, να αισθάνομαι, να είμαι διαφορετικός» (…) «Ήμουν ένας νέος 17 ετών που ήθελε να δοκιμάσει οτιδήποτε ανέτρεπε τα καθιερωμένα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έκανα».

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο πατέρας του Χάρι, τον είχε πάει όταν ήταν έφηβος σε μια κλινική αποτοξίνωσης για να συναντήσει απεξαρτημένα άτομα, όταν ανακάλυψε ότι κάπνισε μαριχουάνα και ότι έπινε αλκοόλ σε ηλικία που δεν του επιτρεπόταν ακόμη.

«Σκότωσα 25 Ταλιμπάν»

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να αποκάλυψε ότι σκότωσε 25 μαχητές Ταλιμπάν κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του στο Αφγανιστάν.

Ο δούκας του Σάσεξ, ο οποίος ήταν γνωστός ως “λοχαγός Ουαλίας” στον στρατό, έγραψε ότι δεν σκέφτεται αυτούς που σκοτώθηκαν “ως ανθρώπους”, αλλά ως “πιόνια σκακιού” που έβγαλε από τη σκακιέρα. Υποστήριξε, επίσης, ότι “δεν είναι ένας αριθμός που με γεμίζει ικανοποίηση, αλλά ούτε και με φέρνει σε δύσκολη θέση”, σύμφωνα με την Telegraph.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 38χρονος Χάρι μιλάει για τον αριθμό των μαχητών των Ταλιμπάν που σκότωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Αφγανιστάν, όπου πολέμησε τόσο το 2007-8 όσο και το 2012.

«Παρακαλέσαμε τον Πρίγκιπα Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα»

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε στα απομνημονεύματά του που αποτελούν «βόμβα» ότι ο ίδιος και ο Γουίλιαμ “παρακάλεσαν” τον πατέρα τους Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, φοβούμενοι ότι θα γίνει η “κακιά μητριά” τους, αποκαλύπτει σήμερα η MailOnline.

Στην εκρηκτική αυτοβιογραφία του, με τίτλο Spare, ο δούκας του Σάσεξ ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και ο αδελφός του δεν θα στέκονταν εμπόδιο στη σχέση του τότε πρίγκιπα της Ουαλίας, αλλά του είχαν ζητήσει να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά, αποκαλώντας την Καμίλα “άλλη γυναίκα”.

Ο Κάρολος είχε προσπαθήσει να κερδίσει τους γιους του προτού ζητήσει από το κοινό να αποδεχτεί την Καμίλα, υποστηρίζει το βιβλίο. Ο Χάρι λέει ότι η πρώτη συνάντηση μαζί της ήταν σαν “ένεση”, γράφοντας: “Κλείστε τα μάτια σας και δεν θα το νιώσετε καν”.

Ο Δούκας είπε: “Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν… αν θα ήταν σκληρή μαζί μου- αν θα ήταν σαν όλες τις κακές μητριές στις ιστορίες”.

Στο βιβλίο, που κυκλοφόρησε στην Ισπανία, ο Χάρι αποκαλεί επίσης τον Γουίλιαμ “εχθρό του” και “πολιτικό του αντίπαλο” και περιγράφει τη στιγμή που έμαθε ότι η Νταϊάνα ήταν νεκρή, αποκαλύπτει η MailOnline.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ