Φρίκη από την επίθεση 12χρονου σε 3χρονο αγοράκι – «Τον ξυλοκόπησε και να τον πέταξε σε τοίχο»

Ένα 3χρονο αγόρι από την Ιντιάνα παλεύει για τη ζωή του αφού υπέστη τραύματα στο κεφάλι από τον 12χρονο μπέιμπι σίτερ του με «θέματα θυμού» που φέρεται να τον ξυλοκόπησε και να τον πέταξε σε τοίχο, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο Νόα Μπράουν είναι σε καταστολή, υπό μηχανική υποστήριξη στο Νοσοκομείο Παίδων Riley. Έχει υποστεί πολλαπλές επιληπτικές κρίσεις ως αποτέλεσμα της φονικής επίθεσης που δέχθηκε στις 29 Νοεμβρίου στο σπίτι του πατέρα του στη λεωφόρο South Lyons στην Ινδιανάπολη.

Η μητέρα του Noah, Michelle Lane, είπε σε μια ηλεκτρονική αίτηση ότι ο μπέιμπι σίτερ ήταν ο θετός γιος του πρώην συζύγου της, ο οποίος υποτίθεται ότι φρόντιζε τον 3χρονο και τον 5χρονο αδελφό του.

Ο 12χρονος έχει κατηγορηθεί για βαριά επίθεση, δύο περιπτώσεις σοβαρής σωματικής βλάβης σε άτομο κάτω των 14 ετών και κατοχή ατομικών όπλων. Ο Νόα ήταν χαρούμενος και γεμάτος ζωή πριν από την άγρια ​​επίθεση, είπε η γιαγιά του Κάντυ Κινγκ στο McClatchy News.

«Αγαπούσε τους πάντες. Θα σου φωτίσει τη μέρα, αυτό είναι σίγουρο», σημείωσε.

«(Ο 12χρονος) έχει προβλήματα θυμού και ο Νόα άρχισε να κλαίει», περιέγραψε η Κινγκ στην εφημερίδα. «(Αυτός) δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, έτσι τον χτύπησε με μια ζώνη και τον πέταξε προς το κρεβάτι και το κεφάλι του χτύπησε στο πλαίσιο του κρεβατιού της κουκέτας».

Στη συνέχεια,  χτύπησε το κεφάλι του Νόα σε έναν τοίχο και εκείνος σωριάστηκε κάτω από το κρεβάτι αφού προσπάθησε να ξεφύγει, τόνισε η γιαγιά.

«Το 12χρονο αγόρι είπε στον βιολογικό του πατέρα ότι ο γιος μου ήταν «ενοχλητικός»

«Έπρεπε να τον συνδέσουν σε μηχανήματα για υποστήριξη ζωής και του αφαιρέθηκε ένα μέρος του κρανίου λόγω της έντασης των τραυματισμών του», ανέφερε η μητέρα του Noah, Michelle Lane, σε διαδικτυακή έκκληση.

«Το 12χρονο αγόρι είπε στον βιολογικό του πατέρα ότι ο γιος μου ήταν «ενοχλητικός» ενώ έκλαιγε, έτσι τον χτύπησε με μια ζώνη, χτύπησε το κεφάλι του στο πλαίσιο του κρεβατιού της κουκέτας και τον χτύπησε σε έναν τοίχο», έγραψε. Είπε ότι ο γιος της έχει υποστεί πολλαπλές κρίσεις.

«Έχει πολύ δρόμο για την ανάκαμψη», δήλωσε στο Fox 59. «Δεν είναι εγγυημένο ποια θα είναι η ποιότητα της ζωής του, αλλά προσευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο ώστε να βγει μια χαρά». Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, είπε ότι ο Νόα παλεύει επίσης με τον COVID-19.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ