Στην εντατική 3χρονο αγοράκι – Του επιτέθηκε με ζώνη ο μπέιμπι σίτερ του

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ένα 3χρονο αγοράκι από την Ιντιάνα των ΗΠΑ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον 12χρονο μπέιμπι σίτερ του.

Ο Νόα Μπράουν βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο αφού ο 12χρονος του επιτέθηκε με ζώνη και τον πέταξε πάνω σε τοίχο. Το παιδί λαμβάνει φάρμακα για να είναι σε κώμα εξαιτίας του τραυματισμού στο κεφάλι και έχει υποστεί πολλαπλές κρίσεις λόγω της βίαιης επίθεσης, σύμφωνα με το McClatchy News.

Ο 3χρονος Νόα.
Ο 3χρονος Νόα. Πηγή: FOX 59

Η αστυνομία συνέλαβε ένα νεαρό αγόρι για το περιστατικό και του απήγγειλε κατηγορίες για βαριά επίθεση, οπλοφορία και τέσσερις κατηγορίες για βιαιοπραγία. Η γιαγιά του Noah, Candy King, ισχυρίστηκε ότι ο μπέιμπι σίτερ έχει προβλήματα θυμού και επιτέθηκε στο αγοράκι επειδή άρχισε να κλαίει.

Ο Νόα ήταν μαζί με το 12χρονο αγόρι προτού του επιτεθεί βάναυσα, σύμφωνα με την King. «[Ο 12χρονος] έχει προβλήματα θυμού και ο Νόα άρχισε να κλαίει», είπε η γιαγιά. «[Αυτός] δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, έτσι τον χτύπησε με μια ζώνη και τον πέταξε προς το κρεβάτι και το κεφάλι του χτύπησε στο πλαίσιο του κρεβατιού της κουκέτας».

Ο 3χρονος Νόα.
Ο 3χρονος Νόα. Πηγή: FOX 59

Στη συνέχεια, το κεφάλι του Νώε χτύπησε σε έναν κοντινό τοίχο προτού σηκωθεί, τρέξει και στη συνέχεια καταρρεύσει κάτω από ένα κρεβάτι. Η μητέρα του 3χρονου παιδιού, Michelle Lane είπε: «Έπρεπε να τοποθετεί σε μηχανική υποστήριξη και του έχει αφαιρεθεί ένα μέρος του (σ.σ. οστού) του κρανίου του λόγω της έντασης των τραυματισμών του. Τον έχουν ναρκώσει λόγω του τραυματισμού του στο κεφάλι. Δεν θέλουν να κουραστεί πολύ κλπ».

Η γιαγιά Κινγκ του 3χρονου «Οι γιατροί αφαιρούν τον αναπνευστικό σωλήνα και το στήριγμα του λαιμού για να δουν αν μπορεί να αναπνεύσει μόνος του πλήρως και σταμάτησαν το φάρμακο καταστολής [γιατί] θέλουν να ξυπνήσει πλήρως».

Ο 3χρονος Νόα.
Πηγή: FOX 59

Ο δρόμος του 3χρονου για ανάρρωση θα είναι μακρύς και περίπλοκος, καθώς όταν δέχθηκε την επίθεση ήταν άρρωστος με κορονοϊό. Η μητέρα του είπε: «Δεν είναι εγγυημένο ποια θα είναι η ποιότητα της ζωής του, αλλά προσευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο ώστε να βγει μια χαρά».

Ο Νόα περιγράφεται ως χαρούμενος και γεμάτος ζωή πριν την επίθεση. «Πάντα σε κίνηση. Αγαπά τους πάντες. Θα σου φωτίσει τη μέρα, αυτό είναι σίγουρο. Είναι ενεργητικός. Είναι ένα χαρούμενο μικρό τρίχρονο. Δεν θα έκανε κακό σε κανέναν και τίποτα δεν κρατά αυτό το παιδί κάτω», είπε η γιαγιά του. Παράλληλα τόνισε ότι ήθελε να μοιραστεί αυτό που συνέβη στον Νόα για να βεβαιωθεί ότι δεν θα συμβεί ποτέ σε κανέναν άλλον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ