Εκδικήθηκε τον πρώην της σκοτώνοντας τον πατέρα και την γιαγιά του – Βίντεο λίγο πριν τους δηλητηριάσει

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα αποκάλυψε τη στιγμή που μία δικηγόρος αγόρασε τρόφιμα από ένα παντοπωλείο που χρησιμοποίησε για να δηλητηριάσει και να σκοτώσει τον πατέρα και τη γιαγιά του πρώην φίλου της στη Βραζιλία.

Η Amanda Partata, 31 ετών, επισκέφτηκε το κατάστημα στη νότια πόλη Goiania την Κυριακή και αγόρασε τυρόψωμο, κέικ, μπισκότα και χυμούς πριν επιστρέψει στο ξενοδοχείο, ανακοίνωσε η Πολιτική Αστυνομία της Goias.

Στη συνέχεια, η 31χρονη επέστρεψε στο ξενοδοχείο της και αργότερα επισκέφτηκε το σπίτι του πατέρα του πρώην συντρόφου της. Ο πατέρας του ήταν αστυνομικός.

Ο Λεονάρντο Περέιρα, ήταν 58 ετών, και η μητέρας του, Λούζια Άλβες, 86 ετών.

Τους είχε πει ψέματα ότι είναι έγκυος – Ανησύχησαν για εκείνη όταν έκανα εμετούς

Πέρασε περίπου τρεις ώρες με την οικογένεια και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα της. Ο Περέιρα τηλεφώνησε στην Παρτάτα για να της πει ότι αυτός και η μητέρα του είχαν αρρωστήσει και την προειδοποίησε ότι είχαν κάνει εμετό και διάρροια.  Την προέτρεψε να αναζητήσει ιατρική φροντίδα γιατί είχε ισχυριστεί ότι ήταν έγκυος. Ο Περέιρα και ο Άλβες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου πέθαναν.

Ο αρχηγός της Πολιτικής Αστυνομίας της Γκόγιας, Κάρλος Αλφάμα, δήλωσε ότι οι ερευνητές εξακολουθούν να εξετάζουν εάν η Παρτάτα δηλητηρίασε το φαγητό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της ή στην κατοικία των θυμάτων.

Η Amanda Partata συνελήφθη την Τετάρτη από τις βραζιλιάνικες αρχές στη Goiania της Βραζιλίας

«Αγοράστηκαν διάφορα τρόφιμα. Ακόμη και για τεχνικό λόγο, είναι πιο πιθανό το δηλητήριο να χορηγήθηκε στον χυμό, επειδή είναι ευκολότερο να διαλυθεί το δηλητήριο στο υγρό μέσο», είπε ο Alfama.

Η Παρτάτα συνελήφθη την Τετάρτη σε κλινική, όπου η οικογένειά της την εισήγαγε για ψυχιατρική αξιολόγηση, αφού αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι την χώρισε ο γιος του

Πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία. Η κατηγορούμενη έβγαινε με τον γιο του Περέιρα για ενάμιση μήνα πριν χωρίσουν γύρω στον Ιούνιο ή τον Ιούλιο και δεν δέχτηκε το τέλος της σχέσης.

Μετά τον χωρισμό, η γυναίκα ενημέρωσε τον πρώην φίλο της ότι ήταν έγκυος και η οικογένειά του διοργάνωσε ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου, το οποίο έδειξε ότι περίμεναν ένα κορίτσι, ανέφερε το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Metropoles.

Ένα ιατρικό έγγραφο που προσκόμισαν οι δικηγόροι της στην αστυνομία κατά την ακρόαση της κατάθεσής της έδειξε ότι δεν είναι έγκυος.

Η Πολιτική Αστυνομία της Goiá δεν είναι βέβαιη εάν είπε ψέματα ότι είναι έγκυος και δημιούργησε έγγραφα σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να αποδείξει ότι ήταν ή αν είχε αποβολή.

Έφτιαξε 6 fake προφίλ για να απειλεί τον πρώην της και την οικογένειά του

Ο Alfama αποκάλυψε ότι η Παρτάτα παρενόχλησε τον πρώην φίλο της και την οικογένειά του στέλνοντας απειλητικά μηνύματα μέσω έξι πλαστών προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατέβασε ένα λογισμικό στο κινητό της, το οποίο χρησιμοποίησε για να μπλοκάρει τον αριθμό του κινητού της και έστελνε γραπτά μηνύματα στον πρώην φίλο της.  Σε μια περίπτωση, η Παρτάτα έστειλε στον εαυτό της ένα μήνυμα που έγραφε: «Θα σκοτώσω εσένα και τη μικρή σου κοπέλα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ