Βραζιλία: 23χρονη έχασε σε φριχτό ατύχημα το χέρι της αλλά δεν το έβαλε κάτω – Δίνει μαθήματα ζωής

Μία 23χρονη γυναίκα από την Βραζιλία έχασε ολόκληρο το χέρι της σε ένα τρομακτικό ατύχημα με λεωφορείο.

Το χέρι της Ana Beatriz Oliveira ακρωτηριάστηκε όταν το έβγαλε έξω από το παράθυρο λεωφορείου και χτύπησε πάνω σε στύλο του δρόμου το 2019.

Τότε ήταν μόλις 18 χρονών. Σήμερα μετά από την τρομερή περιπέτεια της υγείας της έχει γίνει influencer σε θέματα γυμναστικής και υγιεινής ζωής. Ανεβάζει καθημερινά βίντεο στο Tik Tok και δίνει συμβουλές, ενώ γυμνάζεται τακτικά παρά τον σοβαρό τραυματισμό της.

Τα βίντεό της στο TikTok γίνονται τακτικά viral και έχουν εκατομμύρια προβολές όταν κινηματογραφεί τις ασκήσεις που εκτελεί.

γυναίκα Βραζιλία

Πάντα επιδεικνύει τα εντυπωσιακά κατορθώματα της σωματικής αλλά και της ψυχικής δύναμης της. Μάλιστα διασκεδάζει τους θαυμαστές της καθώς πάντα χορεύει με χαμόγελο μπροστά στην κάμερα.

Η 23χρονη θυμάται ξεκάθαρα τη μοιραία μέρα στο λεωφορείο. «Θυμάμαι ότι είδα το χέρι μου να πέφτει και να έχω αυτά τα πέντε δευτερόλεπτα αδρεναλίνης. Δεν ένιωσα τίποτα, απλώς χτύπησε και είδα το χέρι να πέφτει», είπε η Ana Beatriz Oliveira.

«Ήμουν απελπισμένη. Πίστευα ότι θα πεθάνω, γιατί έβλεπα τα πάντα να σκοτεινιάζουν, σαν να ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω γιατί έχανα πολύ αίμα. Αλλά δεν λιποθύμησα σε κανένα σημείο», ανέφερε η Ana Beatriz Oliveira.

Μεταφέρθηκε γρήγορα σε τοπικό νοσοκομείο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 17 μέρες όσο οι γιατροί προσπαθούσαν να επανασυγκολλήσουν το χέρι της. Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της.

γυναίκα Βραζιλία

Πλέον εργάζεται ως πωλήτρια και περιμένει από το Εθνικό Ινστιτούτο Κοινωνικής Ασφάλισης (INSS) να δώσει το πράσινο φως προκειμένου να τοποθετήσει προσθετικό χέρι.

Όπως εξήγησε η επιλογή αυτή είναι αρκετά ακριβή, καθώς για ένα απλό προσθετικό χέρι οι τιμές ξεκινούν από τα 17.000 ευρώ. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω. Ελπίζει να κερδίζει την αγωγή σε βάρος της εταιρείας του λεωφορείου προκειμένου να μπορέσει να αγοράσει το προσθετικό χέρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ