Καλύβια: Ο 16χρονος χτυπούσε ταυτόχρονα με δύο μαχαίρια τον πατέρα του – Νέες πληροφορίες για τη φρικτή δολοφονία

Μένος του 16χρονου δείχνουν τα πολλαπλά και καίρια χτυπήματα που κατάφερε στον 71χρονο πατέρα του. Ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ και φρίκη στα Καλύβια.

Ακόμη και οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος και αντίκρισαν το θύμα μίλησαν για μια δολοφονία που δείχνει μεγάλη οργή του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 16χρονος χτυπούσε ταυτόχρονα με μανία με δύο μαχαίρια τον πατέρα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 71χρονος για πολλά χρόνια έδερνε τον γιο του και του ασκούσε τεράστια ψυχολογική πίεση. Ο 16χρονος περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει από το σπίτι, όπως είχαν κάνει άλλωστε και η 45χρονη Μολδαβή μητέρα του και ο 19χρονος αδελφός του.

Ο 71χρονος φέρεται να κακοποιούσε και τα δύο παιδιά. Πάντως, παρά τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για επί χρόνια κακοποίηση και ξυλοδαρμούς δεν είχε γίνει ποτέ καταγγελία στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

Πολλαπλά χτυπήματα σε κοιλιά, θώρακα και πλάτη είχε ο 71χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον πατέρα του στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και την πλάτη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε ιατροδικαστής αλλά δεν μετέβη στον τόπο του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι και μία λάμα.

Ο δράστης δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, ούτε έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες.

Ο 71χρονος είχε χωρίσει με την 45χρονη μητέρα του ανήλικου, την οποία φέρεται να ενημέρωσε ο ίδιος ο γιος της για το έγκλημα και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία. Ο ανήλικος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα «έγιναν εν βρασμώ ψυχής».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ