Ανδρέας Μικρούτσικος: Έκανα εγχείρηση και έβγαλα καρκίνο – Δεν έκανα τις χημειοθεραπείες που ζήτησε ο γιατρός

Με αφορμή τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 39 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα (22/12) προχώρησε σε μία αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε ότι ύστερα από χειρουργείο που έκανε, διαγνώστηκε με καρκίνο. Παρ’ όλα αυτά ο παρουσιαστής δήλωσε ότι δεν έχει προχωρήσει σε καμία θεραπεία.

«Έκανα εγχείρηση και έβγαλα καρκίνο. Μου είπε ο γιατρός ότι θέλει χημειοθεραπείες κτλ, δεν έχω κάνει τίποτα. Λέω αντίδραση. Στηρίχθηκα στο ότι έφυγε ο γιατρός μου από το Κρατικό νοσοκομείο, πήγα να τον βρω, είχε έρθει καινούργιος, μου λέει “θα γίνει αυτό”. Δεν έχω κάνει τίποτα. Σου λέω τη νοοτροπία. Κρύωμα παθαίνω και λέω μέσα μου ότι έγινε μετάσταση. Φεύγει το κρύωμα, λέω είμαι καλά, είναι μια νοοτροπία. Εγώ το καταλαβαίνω το αγόρι», αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Ο καρκίνος όταν βγαίνει αν εγχειριστείς και κάνεις τις πρώτες θεραπείες, περνάει ένα διάστημα που νιώθεις καλά. Εκεί στο καλά, υπάρχει μία διαδικασία του μυαλού που λέει “θα αντιδράσει ο οργανισμός μου, θα κάνει ο οργανισμός μου”…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ