Η Realnews αυτής της Κυριακής (5/4/2026)

Με τίτλο: «Ερχεται επιδότηση στο ρεύμα!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση προχωρά τον Μάιο στη στήριξη των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας που πληρώνουν τα νοικοκυριά.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

Σε περίπτωση παράτασης του πολέμου μέχρι τον Ιούνιο ελλοχεύει ο κίνδυνος για τη μη επάρκεια των καυσίμων, με το οικονομικό επιτελείο να εξετάζει ακόμη και το πάγωμα των εξαγωγών.

«Καμπανάκι» στον τουρισμό από την εκρηκτική αύξηση των αεροπορικών εισιτηρίων. Οι πρώτες αρρυθμίες στην οικοδομική δραστηριότητα από την άνοδο κατά 20% μέσα σε έναν μήνα του κόστους των πρώτων υλών.

Μπαράζ ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης για τη συγκράτηση των τιμών στα τρόφιμα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ ΙΙ: Οι πολιτικές αναταράξεις, ο ανασχηματισμός και η… πόρτα στα ψηφοδέλτια. Για ποιους υπάρχουν ενδείξεις για κακουργήματα και για ποιους για πλημμελήματα. Ποιους θα αφήσει εκτός εκλογικών συνδυασμών ο πρωθυπουργός.

Αλέξης Τσίπρας: Η συνέντευξη, οι αντιδράσεις και τα σχέδια για την επόμενη ημέρα. Πώς προετοιμάζεται ο πρώην πρωθυπουργός για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, με ποιους συνομιλεί και ποιοι κόβονται από το νέο σχήμα.

Κυριάκος Πιερρακάκης στην «R»: «Θα επεκτείνουμε τα στοχευμένα μέτρα στήριξης, εφόσον χρειαστεί». «Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας», επισημαίνει ο υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup.

Αναθερμαίνονται τα σενάρια για κόμμα του Αντώνη Σαμαρά. Οι πρόσφατες κινήσεις του πυροδότησαν νέο κύκλο φημολογίας.

Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας ΠΑΣΟΚ, στην «R»: «Οσο πιο σύντομα γίνουν εκλογές τόσο το καλύτερο».

Εργαστήρια όπλων της τουρκικής μαφίας στην Ελλάδα! Αποκαλυπτική έρευνα από τη Europol για την παράνομη κατασκευή πιστολιών στη χώρα μας και την εξαγωγή τους στην Ευρώπη.

Δύο κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 21χρονου καταδρομέα. Την παραπομπή σε δίκη των αξιωματικών που συμμετείχαν στην εκπαίδευση του άτυχου κελευστή των ΟΥΚ προτείνουν οι εισαγγελικές Αρχές.

realnews

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK