Θεσσαλονίκη: Διώξεις μετά την καταγγελία 19χρονου για σεξουαλική κακοποίηση σε κατάστημα αισθητικής

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος δύο εργαζομένων που κατηγορούνται για ανάρμοστες πράξεις σε 19χρονο, μέσα σε κατάστημα αισθητικής και μασάζ.\n- Ο 19χρονος υπήκοος Ουκρανίας κατήγγειλε στις αρχές ότι βρέθηκε στο κατάστημα ως μοντέλο για διαφημιστική προβολή, όπου και δέχθηκε τις καταγγελλόμενες πράξεις κατά τη διάρκεια μασάζ.\n- Τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα αρνούνται την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι η καταγγελία έγινε προκειμένου ο νεαρός να τους εκβιάσει.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος δύο εργαζομένων που κατηγορούνται για ανάρμοστες πράξεις σε 19χρονο, μέσα σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών αισθητικής και μασάζ. Πιο συγκεκριμένα, διώκονται για γενετήσια πράξη χωρίς τη συναίνεση του παθόντος. Αμφότεροι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Είχε προηγηθεί καταγγελία στις αρχές από τον 19χρονο υπήκοο Ουκρανίας. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι βρέθηκε στο κατάστημα ως μοντέλο για τις ανάγκες διαφημιστικής προβολής της επιχείρησης (είχε προηγηθεί άλλη μία επίσκεψη στο παρελθόν για τον ίδιο σκοπό, σύμφωνα με την κατάθεσή του). Οι καταγγελλόμενες πράξεις, κατά τον ίδιο, τελέστηκαν την ώρα που οι δύο κατηγορούμενοι τού έκαναν μασάζ.

Από την πλευρά τους, τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα (41 και 38 ετών), αρνούνται την κατηγορία, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η καταγγελία έγινε προκειμένου ο νεαρός να τους εκβιάσει.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.