Ο επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός, την ώρα που η καλλονή σύζυγός του έκανε πασαρέλα στο Ζάππειο

Αιματηρό σκηνικό που παραπέμπει στη μαφιόζικη επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά, κατά γνωστού ανθρώπου της νύχτας στήθηκε στο Πανόραμα της Βούλας χθες το βράδυ.

Άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου και εκτέλεσαν με τέσσερις σφαίρες Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, ο οποίος ήταν σύζυγος γνωστής ξανθιάς καλλονής.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 46χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν συνιδιοκτήτης (μαζί με γνωστό πολιτικό) εταιρίας σεκιούριτι στη Βουλιαγμένη, έβγαινε εκείνη την ώρα από το γκαράζ του πολυτελούς σπιτιού του, επί της οδού Τροίας 16 στο Πανόραμα Βούλας, όπου μένει με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Ξαφνικά εμφανίστηκαν από το πουθενά άγνωστοι και πλησίασαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν γνωστός με την προσωνυμία “Αυστραλός”.

Όσα ακολούθησαν παραπέμπουν σε χολιγουντιανή ταινία. Ο 46χρονος, βλέποντας τους δύο άγνωστους να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του, επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητό του. Όμως δεν πρόλαβε να πάει μακριά, καθώς οι δράστες έβγαλαν όπλο και τον πυροβόλησαν. Στη συνέχεια πήγαν κοντά του και του έδωσαν τη χαριστική βολή. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή, μέσα στο σπίτι βρίσκονταν με την οικιακή βοηθό τα παιδιά του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει τουλάχιστον δύο εμφανή τραύματα στο στήθος και ένα στην πλάτη, πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Λίγο αργότερα, έφτασαν στη Βούλα αστυνομικοί, οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο και συνέλεξαν από τον δρόμο τους κάλυκες. Παράλληλα, άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ στο σημείο έφτασε και ο πατέρας του θύματος, Έλληνας εξ Αιγύπτου, πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής. “Πείτε μου ότι ο γιος μου είναι καλά…”, έλεγε γεμάτος αγωνία, έχοντας μια τελευταία ελπίδα ότι ο γιος του βρισκόταν ακόμα στη ζωή.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η μαφιόζικη τύπου επίθεση σε βάρος του 46χρονου να εντάσσεται στον ανελέητο πόλεμο που μαίνεται τον τελευταίο καιρό, μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας. Μάλιστα, εξετάζουν αν το τελευταίο περιστατικό συνδέεται με το αιματηρό επεισόδιο που έγινε στον Πειραιά, μόλις ένα 24ωρο πριν και είχε ως κατάληξη τον σοβαρό τραυματισμό ενός 37χρονου, ο οποίος υπήρξε σύντροφος της 33χρονης Κ.Α. που υπέγραφε στο Instagram ως “Bella Mafia” και η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσα στο αυτοκίνητό της, στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Διακίνηση ναρκωτικών

Όταν ζούσε στην Αυστραλία, ο 46χρονος επιχειρηματίας, είχε απασχολήσει τις Αρχές της χώρας, για υποθέσεις εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών. Τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να ζει στην Ελλάδα, στο πλευρό της εντυπωσιακής παίκτριας ριάλιτι παιχνιδιού, με την οποία παντρεύτηκε το 2016 στη Μύκονο και απέκτησε δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, την ώρα που ο Ελληνοαυστραλός έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των δύο ψυχρών εκτελεστών, η ξανθιά καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week που φέτος γίνεται στο Ζάππειο, για λογαριασμό της σχεδιάστριας Κάθι Χέιντελς. Μόλις πληροφορήθηκε από τους άνδρες τη προσωπικής της φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ