Αθλητής βίασε γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένοχος για τον βιασμό μίας γυναίκας στη διάρκεια “διαγωνισμού σεξουαλικής κατάκτησης” που στήθηκε μέσω ενός γκρουπ στο WhatsApp κρίθηκε αθλητής του κρίκετ.

Ο πρώην σταρ του Γουορσεστερσάιρ Άλεξ Χέπμπουρν αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό στο διαμέρισμά του την Πρωταπριλιά του 2017 ενώ καταδικάστηκε για τη μία κατηγορία και αθωώθηκε για μία δεύτερη σχετικά με βιασμό που αφορούσε το ίδιο θύμα.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο 23χρονος αθλητής άρχισε να βιάζει τη γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν, αφού είχε επιστρέψει στο κρεβάτι της μετά το συναινετικό σεξ με τον τότε συμπαίκτη του Χέπμπoυρν, Τζόε Κλαρκ.

Η γυναίκα που δεν κατονομάζεται κατέθεσε στο δικαστήριο ότι έπαθε σοκ όταν άνοιξε τα μάτια της και είδε ότι έκανε σεξ με τον Χέπμπουρν και όχι τον Κλαρκ, ο οποίος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο στο διαμέρισμα. Ο ίδιος ο αθλητής δήλωσε ότι η γυναίκα άνοιξε τα μάτια της και τον κοίταξε και μετά τον φίλησε δίνοντας την έγκρισή της για σεξουαλική επαφή που διήρκεσε περίπου 20 λεπτά.

Ο δικαστής ανέφερε ότι η ποινή φυλάκισης είναι δεδομένη για τον αθλητή ενώ η αναγγελία της ποινής θα γίνει στις 30 Απριλίου.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daiy Mail:

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ