Γνωστός ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα και έστειλε το βίντεο στους φίλους

Γυναίκα κατήγγειλε ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα σε κλαμπ αφού είχε πιει υπερβολικά και είχε πάρει ναρκωτικά. Μάλιστα, ο αστέρας του Παγκόσμιου Κυπέλλου φέρεται να μαγνητοσκόπησε τη στιγμή που επιτίθεται στη γυναίκα και μετά να έστειλε το βίντεο στους φίλους του. Το φερόμενο θύμα κατήγγειλε ότι ο ποδοσφαιριστής έπινε υπερβολικά και πήρε και ναρκωτική ουσία, τη γνωστή ως αέριο γέλιου ή “χίπι κρακ”.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, ο αστέρας του ποδοσφαίρου την κάλεσε στο VIP τραπέζι του σε κλαμπ του Λονδίνου, στη συνέχεια χόρεψε μαζί της στην πίστα όπου και της επιτέθηκε. Η γυναίκα εκείνη την εποχή είχε σχέση με έναν άλλον ποδοσφαιριστή και αυτός μαγνητοσκόπησε το περιστατικό για να τον κάνει να ζηλέψει. Το θύμα ισχυρίστηκε ότι σταμάτησε να καταγράφει και της επιτέθηκε σεξουαλικά πάνω στην πίστα ενάντια στη θέλησή της.

Σύμφωνα με την αναφορά που κατέθεσε στην αστυνομία όπως είπε στην Daily Star: Έπινε πολύ και εισέπνεε αυτό το αέριο από τα μπαλόνια.Όσο τον αγνοούσα τόσο εκνευριζόταν. Δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος. Έβαζε σε όλους μας ποτά, βότκα και σαμπάνια. Μετά άρχισε να με τραβά προς το μέρος του ενώ εγώ αντιστεκόμουν και του έλεγα να σταματήσει. Δεν έκανα το παραμικρό για να τον ενθαρρύνω αλλά φαίνεται πως το ψυχρό ύφος μου είχε τα αντίθετα αποτελέσματα”. Αργότερα ο άνδρας ζήτησε από τη γυναίκα να πάει μαζί του στο σπίτι αλλά εκείνη αρνήθηκε. Ο σύντροφός της δεν ήταν μαζί της αυτό το βράδυ.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ