Ξεγέλασε την σύζυγό του όταν του ζήτησε να έχουν «ανοιχτό γάμο» – «Συγκέντρωσα αποδεικτικά στοιχεία και πήραμε διαζύγιο χωρίς να δώσω διατροφή»

Όσο ήταν ακόμη παντρεμένοι, η γυναίκα ζήτησε από τον σύζυγό της να μετατρέψουν τον γάμο τους σε πολυγαμικό. Προφανώς, η σύζυγος θεώρησε ότι αυτή η αλλαγή θα βοηθούσε τη σεξουαλική τους ζωή, «γεμίζοντας» και «ικανοποιώντας» περισσότερο και τους δύο.

Γυναίκα έμαθε για την απιστία του άνδρα της όταν ήταν 8 μηνών έγκυος -«Η ερωμένη του θέλει να είναι φίλοι»

«Έχασα κάθε ίχνος αγάπης το ίδιο λεπτό»

Ενώ η πρώην σύζυγος θεωρούσε ότι σκέφτηκε μία καταπληκτική ιδέα, η πρότασή της οδήγησε ουσιαστικά στην κατρακύλα του γάμου τους, γιατί εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο άνδρας της έπαψε να την αγαπά.

«Το ίδιο λεπτό εξαφανίστηκε κάθε συναίσθημα που είχα για εκείνη. Όλα έγιναν παρελθόν».

Ο σύζυγος και η αδελφή της φιλήθηκαν ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένοι – «Μου είπε ότι δεν το θεωρεί απιστία – Είμαι σε σοκ»

Παρόλα αυτά, δεν εκδήλωσε τα συναισθήματά του. Αντίθετα, σκέφτηκε ότι έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, θα μπορούσε να βγάλει το διαζύγιο προς όφελός του, αν αποδείκνυε ότι αιτία ήταν η απιστία.

«Της ζήτησα να είναι διακριτική»

Έτσι, άφησε τη γυναίκα να πιστεύει ότι είναι σύμφωνος με την πρότασή της. Της ζήτησε επίσης να είναι «διακριτική» και να μην του κάνει γνωστές τις σχέσεις της με άλλους άνδρες.

H απροσδόκητη αντίδραση ενός άνδρα όταν έμαθε την απιστία της συζύγου του – «Μου είπε να συνεχίσω»

«Στη συνέχεια, μόλις μάζεψα κάθε είδους αποδεικτικά στοιχεία ότι με απάτησε με το αφεντικό της, με το οποίο είμαι σίγουρος ότι κοιμόταν ήδη, ζήτησα διαζύγιο», αποκάλυψε.

Όταν η γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με την αιτία του διαζυγίου, προσπάθησε να αποδείξει ότι και εκείνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πράγμα που δεν ίσχυε. Επίσης, προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι είχαν συμφωνήσει να έχουν πολυγαμική σχέση, αλλά δεν υπήρχε καμία απόδειξη γι’ αυτό, καθώς η συμφωνία τους ήταν μόνο προφορική.

Τελικά, η πρώην σύζυγος αναγκάστηκε να υποχωρήσει, και χώρισαν οριστικά-χωρίς εκείνος να χρειαστεί να πληρώσει δεκάρα.  Το μόνο που έκαναν προτού χωρίσουν, ήταν μοιράσουν τα «πενιχρά» κέρδη και τα «σημαντικά» χρέη τους.

Η συνάντηση μετά το διαζύγιο

Πρόσφατα, συνάντησε την πρώην σύζυγό του και κατάλαβε ότι περνάει δύσκολα. Τόσο εκείνη όσο και ο πρώην εραστής και της τότε αφεντικό της, είχαν χάσει τις δουλειές τους. Χώρισαν μάλιστα αφού εκείνος κατάφερε να πείσει τη δική του γυναίκα να τον δεχτεί πίσω. «Τώρα, η πρώην γυναίκα μου κάνει δύο δουλειές για να μπορεί να έχει ένα σπίτι να μένει», εξήγησε ο άντρας της ιστορίας.

Όταν τον συνάντησε, η γυναίκα ξέσπασε, κατηγορώντας τον ότι την «ξεγέλασε» για να αποφύγει τη διατροφή. Εκείνος ωστόσο, δεν απάντησε στις κατηγορίες, μην τυχόν και τον ηχογραφούσε.

«Άραγε, έκανα καλά;»

«Νιώθω άσχημα για λογαριασμό της, όμως η απαλλαγή μου από τα έξοδα της διατροφής βελτίωσε ουσιαστικά τη ζωή μου. Βλέπω άλλες γυναίκες, είμαι ευτυχισμένος».

Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες για το αν η κίνησή του να την ξεγελάσει ώστε να βγει το διαζύγιο υπέρ του ήταν μία κίνηση που τον κάνει…κόπανο.

Πιστεύετε ότι φέρθηκε έξυπνα ή ύπουλα; Συμφωνείτε ότι η γυναίκα του τον απατούσε ήδη με το τότε αφεντικό της; Τελικά, ήταν η κίνησή του σωστή ή όχι;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ