Γυναίκα έμαθε για την απιστία του άνδρα της όταν ήταν 8 μηνών έγκυος -«Η ερωμένη του θέλει να είναι φίλοι»

Μία 27χρονη γυναίκα είναι παντρεμένη με έναν συνομήλικο άνδρα και είναι 8 μηνών έγκυος, στο πρώτο παιδί τους. Δυστυχώς όμως, πριν από κάποιες ημέρες, ο άντρας της, παραδέχτηκε ότι την απάτησε. Η εξωσυζυγική ιστορία του ξεκίνησε πριν από τρεις με πέντε μήνες.

Ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω εφαρμογής για τρέξιμο – «Έγινα ντετέκτιβ»

Η γυναίκα είχε καταλάβει ότι ο άνδρας της έκανε κάποιες περίεργες κινήσεις αλλά είχε την ελπίδα να έχει κάποιο πλατωνικό ερωτικό μπλέξιμο.

Απ’ τη στιγμή που ξέρει ότι δεν πρέπει, στην κατάστασή της ν’ αγχώνεται, δεν ήθελε ν’ αναφέρει τίποτα στον άντρα της, τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο που θα γεννήσει. Ωστόσο, την πρόλαβε ο άντρας, ο οποίος της ομολόγησε ότι είχε μία ερωτική εξωσυζυγική περιπέτεια. Όπως εξήγησε της το αποκάλυψε επειδή δεν ήθελε να ζει άλλο με τις τύψεις.

Απιστία: 8 τρόποι για να αντισταθείτε στον πειρασμό και να μην απατήσετε τον σύντροφό σας

Η απιστία ξεκίνησε έναν μήνα αφού έμαθε ότι ήταν έγκυος

Αυτό που την πλήγωσε περισσότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι ο άντρας της ήξερε πόσο η γυναίκα έχει πληγωθεί από την απιστία στο παρελθόν, καθώς ο πατέρας της είχε απατήσει την μητέρα της. Εκείνη πλέον έχει έναν ετεροθαλή αδελφό από αυτή την ερωτική σχέση του πατέρα της.

Ο άντρας της ξέρει από πρώτο χέρι πόσο τραυματική ήταν αυτή η οικογενειακή εμπειρία, και πόσο προσπάθησε για να την ξεπεράσει. Εκείνος βέβαια υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει και ντρέπεται, ενώ της είπε ότι θέλει να είναι μόνο μαζί της. Η γυναίκα αποφάσισε να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία και ο λόγος ήταν κυρίως, το παιδί που περιμένουν.

7 πράγματα που πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια για να αποφύγουν την απιστία

Ανατρέχοντας στο ιστορικό της απιστίας του, η ιστορία αυτή ξεκίνησε τον Οκτώβρη, όταν δηλαδή έμαθαν για την εγκυμοσύνη, στο άκουσμα της οποίας ενθουσιάστηκαν, αφού προσπαθούσαν πολύ επί έξι μήνες. Έναν μήνα αφού έμεινε έγκυος, ο άντρας άρχισε να μιλάει στο διαδίκτυο με άλλες γυναίκες και μία απ’ αυτές του τράβηξε το ενδιαφέρον.

«Η ερωμένη του θέλει να είναι φίλοι»

Ο άντρας βγήκε με την κοπέλα από το διαδίκτυο αρκετές φορές. Όπως είπε η σχέση τους τότε ήταν ακόμη πλατωνική. «Έναν μήνα αργότερα η κοπέλα από το ίντερνετ έμαθε για εμένα και το μωρό και έτσι έκοψαν επαφή», εξηγεί η γυναίκα.

Και συνεχίζει: «Ο σύντροφός μου πίστευε ότι ο δεσμός τους τελείωσε εκεί. Σταμάτησαν να μιλάνε και αφοσιώθηκε σ’ εμένα (ενώ το κρατούσε μυστικό από εμένα)».

«Λίγες μέρες μετά όμως (ήταν ακόμη Δεκέμβριος), η γυναίκα που γνώρισε άρχισε να του μιλάει ξανά και θέλει να είναι φίλοι. Δεν ξέρω τι είδους σχέση μπορεί να έχουν από τη στιγμή που έβγαιναν και το πράγμα προχώρησε και στο σωματικό», σημείωσε η 27χρονη.

Η γυναίκα, που ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο, είναι 20 ετών και σπουδάζει. Είχε ενθουσιαστεί τόσο που είχε φύγει από το σπίτι των γονιών της, που τον πίεζε να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα, αφού και εκείνος είχε την οικονομική δυνατότητα.

Προφανώς, εκεί είναι που ο σύζυγος της τρόμαξε και τελικά αποφάσισε να πει στη γυναίκα του την αλήθεια για τον παράνομο δεσμό του. Η 27χρονη όταν έμαθε για την απιστία ενημέρωσε τόσο την οικογένεια της όσο και την οικογένεια του συζύγου της. Στη συνέχεια πήρε την απόφαση να τον συγχωρήσει και ο σύζυγος της υποσχέθηκε να κόψει κάθε επαφή με την ερωμένη του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ