7 πράγματα που πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια για να αποφύγουν την απιστία

Κάθε χρόνος γάμου που περνάει είναι η απόδειξη ότι η γυναίκα και ο άντρας δεν «αλληλοσκοτώθηκαν» τον προηγούμενο χρόνο. Και ενώ μπορεί να είναι τόσο όμορφο όταν ένα ζευγάρι συμπληρώνει 5, 15, ή 30 χρόνια μαζί, το ενδιαφέρον βρίσκεται στις ιστορίες για το πώς καταφέρνουν τα ζευγάρια να μείνουν τόσα χρόνια μαζί χωρίς να τα χωρίσει κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Η έγγαμη ζωή δεν είναι εύκολη. Ένας καλός γάμος με υγιή σχέση μεταξύ των δύο συντρόφων απαιτεί δουλειά και αφοσίωση. Πριν πάρετε την απόφαση να χωρίσετε με το άτομο που μπορεί να είναι το άλλο σας μισό, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε κάποια πράγματα για να ανανεώσετε τον γάμο σας.

Τα 7 πράγματα που πρέπει να κάνουν τακτικά τα ζευγάρια για να αποτρέψουν την απιστία στη σχέση τους:

  • 1. Κάνε κάτι άγριο και τρελό

Οι περισσότερες παράνομες σχέσεις συμβαίνουν επειδή η έγγαμη ζωή γίνεται βαρετή. Αντιμετωπίστε αυτό το γεγονός κάνοντας έκπληξη στον σύντροφό σας μία απροσδόκητη εκδρομή. Πηγαίνετε για εξερευνήσεις με zip-line ή βόλτες με αεροσκάφος. Απλά κάντε κάτι διαφορετικό και τρελό.

  • 2. Υποχωρήστε

Μην ενδώσετε στον πειρασμό της απιστίας. Ίσως όμως πρέπει να ενδώσετε στις περιπέτειες που σας παρακαλούσε ο/η σύζυγός σας να δοκιμάσετε. Σίγουρα, μπορεί να μην θέλετε να κάνετε κάποιες δραστηριότητες που θέλει ο/η σύντροφός σας. Αλλά, δεν θα ήταν κακή ιδέα να ενδώσετε και να το δοκιμάσετε. Αυτό μπορεί να επεκταθεί και στο υπνοδωμάτιο.

  • 3. Κρατήστε την σεξουαλική σας ζωή ζωντανή

Αντιμετωπίστε τη στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες ή την ξηρότητα του κόλπου στις γυναίκες όσο καλύτερα μπορείτε, προκειμένου να κάνετε τη σεξουαλική σας ζωή τόσο καυτή όσο μια παράνομη σχέση. Μην σκύβετε το κεφάλι από ντροπή και μην ελπίζετε ότι το πρόβλημα θα εξαφανιστεί. Αν ο ένας από τους δύο ενδιαφέρεται για σεξουαλική επαφή, θα την επιδιώξει από τον/ην σύντροφό του/της. Αν δεν βρει ανταπόκριση τότε θα στραφεί αλλού.

  • 4. Κάντε κάτι «πικάντικο» στα κρυφά

Βγείτε από την κρεβατοκάμαρα και κάντε έρωτα στο μίνι βαν μια στο τόσο, ή μέσα σε μια άνετη σκηνή στην πίσω αυλή ή σε ένα κομψό ξενοδοχείο της πόλης. «Ανακατέψτε» την σεξουαλική σας ζωή και επενδύστε στο γάμο σας γιατί αυτό μπορεί να είναι φθηνότερο και λιγότερο επώδυνο από ένα διαζύγιο.

  • 5. Βρείτε την φόρμα σας

Είναι αυτονόητο, αλλά η αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας της παχυσαρκίας και της καθιστικής ζωής μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της κατάθλιψης. Επομένως, βελτιώστε την ψυχική σας κατάσταση – θα σας κάνει πιο ελκυστικούς στα μάτια σας και στα μάτια του/της συζύγου σας.

  • 6. Θυμηθείτε την αρχή της σχέσης σας

Σκεφτείτε τις τρελές στιγμές όταν ερωτευτήκατε για πρώτη φορά και φιληθήκατε με πάθος δημόσια ή τριγυρίζατε κρυφά, προγραμματίζοντας το ένα μυστικό ραντεβού μετά το άλλο. Αναλογιστείτε τη βαθιά σύνδεση που μπορεί να απολαμβάνετε ως σύντροφοι και φίλοι. Σκεφτείτε το πολλές φορές πριν χαλάσετε αυτήν την σύνδεση.

  • 7. Πείτε «ναι» σε συνεδρίες με σύμβουλο γάμου 

Εάν ο σύζυγός σας ή η σύζυγός σας θέλει να κάνει συνεδρίες με σύμβουλο γάμου, τότε έχει κάποιο λόγο. Ίσως είναι ο τρόπος τους να φωνάζουν σιωπηλά. Ένας καλός σύμβουλος γάμου μπορεί να είναι καλύτερος από το να κάθεται στη διαμεσολάβηση διαζυγίου.

Οι υγιείς σχέσεις και οι γάμοι δεν είναι χωρίς εμπόδια. Αλλά, αν συνεχίσετε να εμπλουτίζετε τη σχέση σας με τον/ην σύζυγό σας, δεν θα νιώσετε την ανάγκη να ψάξετε αλλού για αγάπη.

πηγή: FOXreport.gr

12 κατηγορίες ανθρώπων που δεν πρέπει να πίνουν καφέ, σύμφωνα με ειδικούς

«Mην πέσετε στην παγίδα τους»: Τα 5 κόλπα που χρησιμοποιούν οι νάρκισσοι στους καβγάδες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ