Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου: Άναψε την εσωτερική σου φωτιά, Κριέ

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Άναψε την εσωτερική σου φωτιά, Κριέ. Η χρονιά είναι ακόμα μικρή και δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να χτίσετε τη ζωή που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, τακτοποιήστε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να καταλάβετε τι θέλετε βαθιά στην καρδιά σας. Να γνωρίζετε ότι η επιλογή να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας δεν θα είναι εύκολη.

Ο Άρης, ο κυβερνήτης πλανήτης σου είναι σήμερα σε τετράγωνο της Σελήνης. Χρησιμοποιήστε προκλήσεις για να προσδιορίσετε τι σας εμποδίζει να επιμείνετε και δημιουργήστε έναν τύπο συστήματος λογοδοσίας που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στις δύσκολες μέρες.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι λίγο ταραχώδης, οπότε θα θελήσετε να παραμείνετε προσγειωμένοι για να αποφύγετε την περιττή υπερένταση κατά τη διάρκεια του τετραγώνου της Σελήνης στον Άρη. Η Σελήνη μπορεί να προάγει παρορμητικά συναισθήματα όταν βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Για να αντιμετωπίσετε αυτή την ενέργεια, παραμείνετε υπεύθυνοι για τις αντιδράσεις σας, ακόμα κι αν τα συναισθήματά σας είναι δυνατά και επιτακτικά. Χρησιμοποιήστε την παύση πριν μιλήσετε και σκεφτείτε τις συνέπειες των πράξεών σας πριν κάνετε οτιδήποτε θα μετανιώσετε αργότερα.

Δίδυμοι

Εκφράσου, Δίδυμε. Αυτή η μέρα δημιουργήθηκε για να πεις τη γνώμη σου και να αφήσεις τα συναισθήματά σου να κυλήσουν. Η διέλευση του Άρη σε τετράγωνο της Σελήνης θα σας κάνει να θέλετε να ανοίξετε την καρδιά σας με έναν τρόπο που δεν το κάνετε συνήθως.

Ίσως σας φανεί χρήσιμο να γράψετε τα συναισθήματά σας σε ένα ημερολόγιο και να τα μοιραστείτε πρώτα με έναν φίλο. Αν και μπορεί να φαίνεται φυσικό να χρησιμοποιείτε έναν φίλο ως ηχητικό πίνακα, μπορεί να είναι πιο χρήσιμο να επεξεργαστείτε τις ιδέες σας μέσω της γραφής για να διώξετε πρώτα κάθε θυμό ή απογοήτευση.

Καρκίνος

Μπορείς να είσαι τόσο υπέροχος όταν το θέλεις, Καρκίνε. Έτσι, όταν αισθάνεστε ότι κάποιος χρειάζεται έναν ώμο για να στηριχθεί, πάρτε πρωτοβουλία και ενημερώστε τον ότι είστε εκεί για να ακούσετε. Προσφέρετε ένα χέρι βοήθειας. Να είστε υπομονετικοί κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Το να ανοιχτεί κανείς και να εκφραστεί δεν είναι πάντα εύκολο. Το να κάνετε τον εαυτό σας προσιτό μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ενθαρρύνετε τη διαδικασία.

Λέων

Λάμπεις όπου κι αν πας, Λέοντα. Η διέλευση του Άρη σε τετράγωνο της Σελήνης σας ωθεί στην πρώτη γραμμή του μυαλού των άλλων, όπου μαθαίνουν νέα πράγματα για εσάς και τη ζωή σας. Μπορείτε να δείξετε στα ανώτερα στελέχη ότι είστε ένα πλεονέκτημα και ένα άτομο που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα. Βοηθάτε να εμπνεύσετε τους συναδέλφους σας και να ανυψώσετε τα πρότυπα παντού.

Παρθένος

Προσπαθήστε να μην υπεραναλύετε τα πράγματα πολύ κατά τη διέλευση του Άρη σε τετράγωνο της Σελήνης. Κάποιες καταστάσεις μπορεί να είναι όπως είναι επειδή το timing δεν είναι σωστό. Μπορείτε να προσπαθήσετε να σκεφτείτε όλες τις διάφορες γωνίες που θα βελτιώσουν την κατάσταση και να μην βρείτε μία. Αυτή η μέρα μπορεί να φέρει μια βαθύτερη κατανόηση του τι σημαίνει να δείχνεις αποδοχή και να μειώσεις τα επίπεδα απογοήτευσής σου σε ένα ελεγχόμενο επίπεδο.

Ζυγός

Όσον αφορά την ισορροπία, λίγοι άνθρωποι το καταλαβαίνουν τόσο καλά όσο εσείς. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης σε τετράγωνο του Άρη, μπορεί να αισθάνεστε ωθημένοι στα άκρα σε μια σχέση και αυτό μπορεί να απαιτήσει από εσάς να αντιδράσετε θέτοντας ένα ισχυρό όριο. Ένα πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι πώς να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο σε όλες τις καταστάσεις. Το να μάθετε να λέτε «όχι» όταν πρέπει είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Σκορπιός

Έρχεται η αλλαγή Σκορπιέ. Το νιώθεις; Μπορείτε να νιώσετε τους ανέμους της αλλαγής να κινούνται όταν η Σελήνη τετραγωνίζει τον κυρίαρχο πλανήτη σας, τον Άρη. Θα νιώσετε ώθηση και κίνητρο για να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε ότι είστε υπάκουοι σε έναν άντρα ή σε οποιονδήποτε. Αυτή η μέρα μπορεί να αναδείξει την πιο επαναστατική πλευρά σας για να δείτε πώς θα πάει.

Τοξότης

Εξερευνήστε τις επιλογές σταδιοδρομίας σας. Κατά τη διέλευση του Άρη σε τετράγωνο της Σελήνης, μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Περιλαμβάνει αυτό μια αλλαγή στη σχέση σας ή ίσως ένα είδος προαγωγής; Μπορεί να σας είναι εύκολο να συνδεθείτε με άτομα που έχουν κάνει αυτό που θέλατε να κάνετε.

Αιγόκερως

Μπορείτε να είστε εξαιρετικά φιλόδοξοι όταν το θέλετε. Η διέλευση του Άρη σε τετράγωνο της Σελήνης μπορεί να επηρεάσει την αποφασιστική σας προσωπικότητα. Δεν “κρατάτε αιχμαλώτους” και δεν επιθυμείτε κανέναν να είναι άρρωστος. Απλώς προσπαθείτε να μάθετε αυτό που ήδη υποπτεύεστε.

Υδροχόος

Δοκίμασε κάτι νέο, Υδροχόε. Έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσετε νέες και φρέσκες ιδέες. Μπορείτε να κάνετε κάτι απίστευτο να συμβεί κατά τη διέλευση του Άρη σε Πλατεία Σελήνης. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ανοίξετε έναν δρόμο μόνοι σας και να επιδιώξετε προσπάθειες που σας υπόσχονται περισσότερη αυτονομία και λιγότερη κοινή λήψη αποφάσεων.

Ιχθύες

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, και ακόμα κι αν αυτό δεν το θέλετε, μπορείτε να πείτε ότι κάντε την προσπάθειά σας. Μπορεί να μάθουν να αγκαλιάζουν τη διαδικασία του τι μπορεί να γίνει ένα όνειρο. Ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά, Ιχθύ. Αυτό για το οποίο νιώθετε παρορμητικοί ή ανυπόμονοι σήμερα μπορεί να γίνει η κινητήρια δύναμή σας για να κερδίσετε αύριο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ