Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου: Ζυγοί, μερικοί άνθρωποι μπορεί να σας ζηλεύουν 

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 4 ζώδια που ελέγχουν τους συντρόφους τους

Κριός

Τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να αλλάξουν, αλλά το πρώτο βήμα είναι να ξεκινήσετε κάτι νέο. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, τον ηλιακό σας οίκο της καθημερινότητας. Η ενέργεια της Παρθένου σας δίνει ένα σχολαστικό μάτι για το πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Μπορεί να είστε λίγο επικριτικοί, αλλά αυτό μπορεί να είναι καλό. Σήμερα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι δεν σας αρέσει πια, τι θέλετε να βελτιώσετε και πώς πιστεύετε ότι οι προσπάθειές σας μπορούν να εφαρμοστούν καλύτερα.

Η πραγματική ευτυχία είναι προ των πυλών για αυτά τα 3 ζώδια

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να αφήσεις αυτά που νόμιζες ότι ήξερες και να τολμήσεις να πας παραπέρα. Η φαντασία σας οργιάζει όσο η Πανσέληνος βρίσκεται στην Παρθένο. Η Σελήνη ενεργοποιεί τον ηλιακό οίκο της δημιουργικότητάς σας, καθιστώντας αυτήν την υπέροχη στιγμή για να οραματιστείτε ένα σχέδιο για ένα έργο ή να ανταλλάξετε ιδέες με μία ομάδα. Σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα, Ταύροι. Δείτε τι μπορεί να συλλάβει το μυαλό σας.

Δίδυμοι

Γιατί να αλλάξει; Ενώ όλοι οι άλλοι εργάζονται σκληρά για να κάνουν κάτι διαφορετικό, εσείς ενθαρρύνεστε να παραμείνετε οι ίδιοι. Είστε ο βασιλιάς των δυναμικών αλλαγών. Με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο της Παρθένου, το ηλιακό σπίτι του σπιτιού σας, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να επιτρέψετε στις ρίζες να αναπτυχθούν στη ζωή σας. Νιώστε άνετα με την πλήξη και αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει καλά με λιγότερο δράμα και περισσότερη γαλήνη.

Τα 4 ζώδια που κερδίζουν την εκτίμηση των άλλων – Θεωρούνται τα πιο αξιόλογα

Καρκίνος

Διακριτικότητα. Η πράξη του να ξέρεις τι να πεις και πότε μπορεί να είναι δύσκολο να διακριθεί, αλλά η σχολαστική Πανσέληνος στην Παρθένο σάς διδάσκει ότι καμιά φορά τα λιγότερα μπορεί να είναι πολύ περισσότερα. Το να ακούτε μπορεί να σημαίνει πολλά. Όταν ενεργοποιηθεί ο ηλιακός σας οίκος επικοινωνίας, μπορεί να φτάσετε σε ένα μέρος όπου να συνειδητοποιήσετε ότι δεν αξίζει τον κόπο να διαφωνήσετε με κάποιον.

Δεν χρειάζεται να πεις την γνώμη σου και δεν χρειάζεται πάντα να σε ακούνε. Μπορείτε να αισθανθείτε ειρηνικά αφήνοντας κάτι να φύγει και επιτρέποντας στο σύμπαν να κάνει αυτό που χρειάζεται.

Λέων

Οι συνήθειες σε φτιάχνουν ή σε χαλάνε και μερικές μπορεί να είναι τόσο ακριβές. Έτσι, η σημερινή Πανσέληνος στον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα.

Τις επόμενες μέρες, επιδείξτε τη δέουσα επιμέλειά σας. Τραβήξτε την πιστωτική σας αναφορά για να ελέγξετε για αποκλίσεις. Προσδιορίστε τι πρέπει να κάνετε για να ξεχρεώσετε και να λύσετε κάποια οικονομικά προβλήματα. Η απάντηση μπορεί να μην είναι να κερδίζετε περισσότερα αλλά να ξοδεύετε λιγότερα.

Παρθένος

Γνωρίζετε τον εαυτό σας; Όλοι αλλάζουν. Μπορεί να βιώσετε κάποιες σημαντικές αλλαγές αυτόν τον μήνα χάρη στην Πανσέληνο που λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας.

Αυτή είναι η ετήσια Πανσέληνος σας, σηματοδοτώντας μια στιγμή που η ταυτότητά σας μπορεί να αλλάξει προς μια νέα κατεύθυνση. Ο ανοιξιάτικος καθαρισμός δεν σημαίνει πάντα καθάρισμα της ντουλάπας. Μπορεί επίσης να συνεπάγεται την αφαίρεση παλιών συνηθειών και αρνητικών νοοτροπιών και την απόφαση να δοκιμάσετε κάτι νέο για βελτίωση.

Ζυγός

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να σας ζηλεύουν και δεν καταλαβαίνετε γιατί. Μπορεί να προσπαθήσετε να τους βοηθήσετε να βελτιώσουν τη ζωή τους. Θα μπορούσατε να κάνετε τα πάντα και να δώσετε συμβουλές, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ζήλια ως αντάλλαγμα για την αγάπη σας.

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στην Παρθένο, ήρθε η ώρα να δείτε αυτή την ενέργεια όπως είναι. Δεν μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να σε αγαπήσουν και αν κάποιος έχει αποφασίσει να είναι «κρυφός εχθρός», αυτή είναι η επιλογή του. Ο δρόμος της σχέσης μπορεί να έχει τελειώσει. 

Σκορπιός

Οι άνθρωποι ξεπερνούν ο ένας τον άλλον. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικό όταν ξαφνικά εσείς και ο φίλος σας έχετε διαφορετικές ζωές που οδηγούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις. Στην αρχή, το να μην μπορείς να ταιριάξει ο ένας στη ζωή του άλλου μπορεί να μοιάζει με προδοσία. Μπορεί να αισθάνεστε λυπημένοι ή ότι κάτι λείπει.

Η ρουτίνα έχει αλλάξει. Τώρα που η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στο ζώδιο της Παρθένου, τον ηλιακό σας οίκο των φιλιών, σας προσκαλεί να δείτε την απώλεια ως τρόπο ανάπτυξης. Δεν χρειάζεται να κόψετε την επαφή, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε τα ενδιαφέροντά σας πρώτα. Η ζωή θα κάνει αυτό που είναι γραφτό να κάνει μόνη της.

Τοξότης

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε δουλειά; Το να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά μπορεί να το αισθάνεστε μονότονο και σχεδόν βαρετό τώρα. Έτσι, αυτή η Πανσέληνος που χτυπά τον τομέα της καριέρας σας μπορεί να είναι η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι. Κάτι πρέπει να δώσεις, και μπορεί να επιδιώξεις μια μεγαλύτερη, καλύτερη ευκαιρία.

Πριν αποφασίσετε να σταματήσετε το κάπνισμα, φροντίστε πρώτα να έχετε ετοιμάσει κάτι άλλο. Ή μπορείτε να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα νέο έργο στην τρέχουσα εργασία σας. Ίσως μπορέσετε να φέρετε κάτι νέο στο τραπέζι και να αλλάξετε τη ρουτίνα σας για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον για εσάς.

Αιγόκερως

Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις κάτι που δεν ήξερες πριν. Η Σελήνη στην Παρθένο ενεργοποιεί τον τομέα της εκπαίδευσης και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αυτό μπορεί να σημαίνει επιστροφή στο σχολείο, ολοκλήρωση ενός διαδικτυακού μαθήματος που αγοράσατε κατά τη διάρκεια της πανδημίας ή απλώς διαλέγοντας ένα βιβλίο και διαβάζοντάς το. Μπορεί να απολαύσετε τη διαδικασία επέκτασης του μυαλού σας και απόκτησης νέων γνώσεων μόνο και μόνο για να το διασκεδάσετε.

Υδροχόος

Δεν χρειάζεστε πια ορισμένα πράγματα και όταν αποφασίσετε ότι πρέπει να τα έχουν οι άλλοι, τότε αρχίζει η γενναιόδωρη φύση σας. Ως βοήθεια, η Πανσέληνος σας προσκαλεί να αφήσετε τους πόρους που έχετε που μπορείτε να μοιραστείτε. Μια όμορφη παρενέργεια της κοινής χρήσης είναι ότι το σύμπαν συχνά φέρνει πίσω κάποιο είδος ανταμοιβής για την παροχή σε άλλους χωρίς καμία ατζέντα.

Ιχθύες

Όταν αφιερώνετε τον εαυτό σας σε έναν σκοπό, τα καταφέρνετε. Και μπορεί να είστε έτοιμοι να τερματίσετε αυτό το επίπεδο πολυάσχολης δραστηριότητας στη ζωή σας. Είστε έτοιμοι να κλείσετε την πόρτα σε ένα κεφάλαιο και να αρχίσετε να ανυπομονείτε για κάτι νέο.

Αυτή η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη δουλειά που κάνετε που δεν είναι πλέον απαραίτητη. Είναι ένα γλυκό αντίο σε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι που ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ