Η πραγματική ευτυχία είναι προ των πυλών για αυτά τα 3 ζώδια

Η πραγματική ευτυχία έρχεται σύντομα στη ζωή τριών τυχερών ζωδίων, σύμφωνα με αστρολόγους.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία άμεσα

  1. Ζυγός
  2. Αιγόκερως
  3. Ιχθύες

Ζυγός

Θα βρείτε πραγματική ευτυχία όταν επιτέλους μάθετε να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας. Υπάρχουν μέρη της προσωπικής σας ιστορίας με τα οποία εξακολουθείτε να παλεύετε εσωτερικά, ακόμα θα θέλατε να είχατε ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, εξακολουθεί να επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας στο παρόν.

Ακριβώς επειδή δεν είναι η τέλεια ισορροπημένη σύνθεση χαρούμενων αναμνήσεων, δεν σημαίνει ότι αξίζετε λιγότερο από οποιονδήποτε άλλον. Μάθατε πράγματα στην πορεία που σε έφεραν εδώ που είστε σήμερα. Αφαιρέστε τον μανδύα της προσωπικής κρίσης και δείτε τον εαυτό σας μέσα από έναν πιο ήπιο φακό. Κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε εκείνη τη στιγμή με τους πόρους, τη γνώση και την εμπειρία που ήταν στη διάθεσή σας εκείνη τη στιγμή.

Τα μισά από τα πράγματα που θέλετε να αλλάξετε τώρα είναι μόνο επειδή τα καταφέρατε από αυτήν την εμπειρία εξαρχής. Υπάρχει ένα απόλυτα ευτυχισμένο μέλλον για εσάς που είστε περήφανοι για την καταγωγή σας και σίγουροι ότι η βιωμένη εμπειρία είναι υπεύθυνη για τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν.

Αιγόκερως

Η πραγματική ευτυχία είναι προ των πυλών για σένα, Αιγόκερε, γιατί έχεις ήδη γράψει το σχέδιο για αυτήν. Το σχεδίασες βήμα-βήμα, σκέφτηκες κάθε λεπτομέρεια, έκανες όλη την προετοιμασία μόνος σου και τώρα κάθεσαι δίπλα στη συναισθηματική σου κακή θέση , απλώς περιμένεις να κόψεις την κορδέλα και να ξεκινήσεις τα πράγματα. Φοβάστε ότι δεν θα πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο, ότι η προσμονή αυτής της πιθανής ευτυχίας μπορεί να είναι καλύτερη από την πραγματική, αλλά πραγματικά δεν έχετε αφήσει τίποτα στην τύχη.

Αυτό είναι κυριολεκτικά ένα αλάνθαστο σχέδιο, απλά δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε ότι αυτή η νέα πραγματικότητα είναι πραγματικά διαθέσιμη σε εσάς, και ακόμη πιο σημαντικό ότι το αξίζετε. Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να γίνεις. Είστε ικανοί για πολλά περισσότερα από όσα δίνετε στον εαυτό σας. Μείνετε σε αυτές τις αποφάσεις. Σταθείτε δίπλα στη φωνή μέσα στο κεφάλι σας που σας ώθησε να πραγματοποιήσετε αυτό το σχέδιο. Ξέρετε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να το εγκαταλείψετε μετά από όλο τον χρόνο και την προσπάθεια που έχετε επενδύσει.

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα διάλειμμα Ιχθύες. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να αντιμετωπίζετε καταστροφές μετά από προσωπική καταστροφή, αλλά ο τροχός της ρουλέτας μπορεί να προσγειωθεί στο μαύρο μόνο τόσες φορές στη σειρά. Ο άνεμος θα αλλάξει. Οι άνθρωποι που σας δυσκολεύουν θα έρχονται και θα φεύγουν. Οι τάσεις θα αλλάξουν και ο κόσμος θα παρατηρήσει ξαφνικά το ακατέργαστο ταλέντο που κάθεται κάτω από τη μύτη του.

Έμαθες να είσαι υπομονετικός τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έπαψες ποτέ να πεινάς. Όταν έρθει η στιγμή για να μπείτε στο δικό σας, θα είστε έτοιμοι για αυτό και δεν θα υπάρχει αμφιβολία ότι ήρθε η στιγμή. Είναι δύσκολο να δεις πού ακριβώς βρίσκεται η κορυφή του λόφου όταν κάνεις αυτό το μεγάλο ταξίδι, αλλά μόλις φτάσεις σε αυτό, το ταξίδι στην κατηφόρα θα μοιάζει σαν το πικνίκ που σου αξίζει μετά από όλη σου την προσπάθεια. Γίνετε αυτός ο κυλιόμενος λίθος που πιάνει τη δική του ορμή. Νιώστε τον άνεμο να τρέχει στα μαλλιά σας ενώ το κάνετε. Αυτή είναι η ζωή που περιμένατε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ