Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου: Υδροχόοι, κοιτάξτε κατάματα την αλήθεια

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 4 ζώδια που κερδίζουν την εκτίμηση των άλλων – Θεωρούνται τα πιο αξιόλογα

Κριός

Η ώρα της παραγωγικότητας έφτασε! Η Σελήνη μπαίνει στον Παρθένο, τον ηλιακό σου οίκο της καθημερινής ρουτίνας και των ευθυνών. Είτε αποφασίσεις να ξεκουραστείς είτε να δώσεις όλο σου το είναι σε εκείνα που πιστεύεις ότι έχουν αξία, οργάνωσε σωστά τον χρόνο και το πρόγραμμά σου.

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κάνεις επιτέλους εκείνες τις εργασίες που συνεχώς αναβάλλεις, να δημιουργήσεις μια γερή λίστα υποχρεώσεων ή να κάνεις ένα οργανόγραμμα με όλα όσα «τρέχουν» στο μυαλό σου.

Τα 5 ζώδια που δεν δείχνουν εμπιστοσύνη στην σχέση τους – Τι φοβούνται

Ταύρος

Ήρθε η ώρα της διασκέδασης! Η Σελήνη μπαίνει στον Παρθένο, τον ηλιακό σου οίκο του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό να απελευθερώσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου, είτε μέσω μιας χαλαρωτικής δραστηριότητας , όπως η ζωγραφική, είτε δοκιμάζοντας ένα νέο χόμπι. Μπορεί να είναι σοφό να εντάξεις στο πρόγραμμά σου και λίγη διασκέδαση.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να μην κάνετε τίποτα! Η Σελήνη εισέρχεται στον Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Θυμηθείτε, υπάρχουν διάφορες μορφές ξεκούρασης και είναι σημαντικό να φροντίζετε για καθεμία από αυτές. Υπάρχει η πνευματική, η σωματική, η συναισθηματική και η δημιουργική.

Τα 3 ζώδια που θα κάνουν θραύση το 2024

Αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί με τον τρόπο που χρειάζεστε. Αυτό μπορεί να μοιάζει με διασκέδαση, αποχή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και ένα καλό κλάμα. Μην φοβηθείτε να κάνετε ένα πραγματικό διάλειμμα και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να ανοιχτείς! Η Σελήνη περνά στον Παρθένο, τον ηλιακό σου οίκο της επικοινωνίας. Κάνε μια αρχή γράφοντας σε ένα ημερολόγιο, άφησε τις σκέψεις σου να κυλήσουν ελεύθερα. Σκέψου τα άτομα με τα οποία θες να έρθεις πιο κοντά. Δεν χρειάζεται να πεις όλα όσα κρύβεις στην ψυχή σου, αλλά κάνε μικρές συνδέσεις μέσω συζητήσεων για πράγματα που σου αρέσει να κάνεις.

Ξεκίνα με ερωτήσεις για τους άλλους, άκου προσεκτικά τις απαντήσεις τους και μετά μοιράσου εσύ λίγα για τον εαυτό σου και τα δικά σου ενδιαφέροντα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις την άποψή σου και να ξεκινήσεις συζητήσεις για θέματα που σε κινητοποιούν.

Λέων

Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να αποταμιεύεις τα κέρδη σου! Η Σελήνη μπαίνει στον Παρθένο, τον ηλιακό σου οίκο των οικονομικών. Ίσως λοιπόν να πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο σύστημα αποταμίευσης και αν δεν ξέρεις πώς να καταλήξεις στο σύστημα που σου ταιριάζει υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Δες τις συνολικές δαπάνες σου και σκέψου πού μπορείς να μειώσεις κάποια έξοδα. Για παράδειγμα θα μπορούσες να μαγειρεύεις περισσότερο στο σπίτι και να μειώσεις τις παραγγελίες. Μικρές αλλαγές μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα αποτελέσματα!

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να εξελιχθείς! Η Σελήνη εισέρχεται στον Παρθένο, τον ηλιακό σου οίκο της προσωπικής ανάπτυξης. Είτε κάνεις μια βαθιά βουτιά είτε μικρά και σταθερά βήματα, αυτή είναι μια υπέροχη περίοδος να επικεντρωθείς στην εξέλιξή σου.

Φτιάξε μια λίστα με καλές συνήθειες που θέλεις να υιοθετήσεις και κακές που θέλεις να αφήσεις πίσω σου. Οραματίσου τον καλύτερο εαυτό σου/την καλύτερη μέρα σου. Οι αλλαγές δεν χρειάζεται να είναι δραματικές.

Ζυγός

Αποφύγετε την αρνητική ενέργεια! Η Σελήνη εισέρχεται στον Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των κρυφών εχθρών. Μερικές φορές, οι κακές συνήθειες μπορούν να υπονομεύσουν τους στόχους σας και να σας κρατήσουν μακριά από τα όνειρά σας.

Προκαλέστε τον εαυτό σας να γίνει πιο προσεκτικός με το πρόγραμμά σας και με το πώς σας κάνουν νιώθετε όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις νέους ανθρώπους! Η Σελήνη μπαίνει στον Παρθένο, τον ηλιακό σου οίκο των φίλων. Βγες έξω! Πήγαινε σε μια εκδήλωση, πες ένα κομπλιμέντο και ξεκίνα μια συζήτηση. Τα μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όπως λέει και η παροιμία, οι άγνωστοι είναι απλά φίλοι που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα!

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να επαναξιολογήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η Σελήνη μπαίνει στον Παρθένο, τον ηλιακό σου οίκο του επαγγέλματος. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αναρωτηθείς για το τι είδους ζωή θέλεις να χτίσεις και τι αλλαγές επιθυμείς να δεις στην καριέρα σου.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να κλείσεις το επόμενο ταξίδι σου. Η Σελήνη μπαίνει στον Παρθένο, τον ηλιακό οίκο της περιπέτειας, καθιστώντας αυτή την περίοδο ιδανική για να σπάσεις τη ρουτίνα και να ζήσεις νέες εμπειρίες. Βγες έξω, δοκίμασε κάτι διαφορετικό, κάνε κάτι που δεν συνηθίζεις να κάνεις.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να πεις την αλήθεια. Η Σελήνη μπαίνει στον Παρθένο, τον ηλιακό σου οίκο των μυστικών, φέρνοντας μια περίοδο αναζήτησης της αλήθειας και της διαφάνειας. Είναι ιδανική στιγμή να ρίξεις φως σε ζητήματα που ίσως έκρυβες ή δεν είχες αντιμετωπίσει κατάματα.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις να ανοιχτείς σε μια αποκλειστική σχέση! Η Σελήνη μπαίνει στον Παρθένο, φέρνοντας μια περίοδο ιδανική για εμβάθυνση στις σχέσεις και ίσως, δέσμευση. Αν είσαι σε σχέση αξιοποίησε αυτή την ενέργεια για να συζητήσεις πιο σοβαρά για το μέλλον με τον/τη σύντροφό σου. Μιλήστε για κοινά όνειρα, αξίες και στόχους για να δείτε αν είστε στο ίδιο μονοπάτι. Αν είσαι single αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις στην αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ