Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Mπορείτε να βρείτε την λύση σε 30 δευτερόλεπτα; Mόνο το 1% των ανθρώπων μπορεί

Ένα δύσκολο τεστ IQ μπερδεύει τους χρήστες του ίντερνετ. Μπορείτε να βρείτε την σωστή απάντηση σε 30 δευτερόλεπτα;

Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Mπορείτε να βρείτε την λύση σε 15 δευτερόλεπτα;

Το συγκεκριμένο τεστ παρουσιάστηκε στο σόου «The 1% Club» με παρουσιαστή τον γνωστό κωμικό Lee Mack. Στο τηλεπαιχνίδι συμμετέχουν 100 διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν σωστά σε συνολικά 15 ερωτήσεις, με την ελπίδα να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 10.000 λιρών. Ωστόσο οι ερωτήσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Ξεκινούν από ερωτήσεις που το 90% του πληθυσμού που συμμετείχε στη δημοσκόπηση απάντησε σωστά, μέχρι να φτάσουν σε ερωτήσεις που απάντησε σωστό μόλις το 1%.

Μία ερώτηση από μια προηγούμενη σεζόν έχει μπερδέψει ιδιαίτερα τους χρήστες του διαδικτύου. Το ερώτημα είναι: «Σε ένα ψηφιακό 24ωρο ρολόι που δείχνει ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα, πόσες φορές σε μία ημέρα αλλάζουν ταυτόχρονα και τα έξι ψηφία;». Ορισμένοι τηλεθεατές και χρήστες του ίντερνετ έμειναν άναυδοι.

Τεστ IQ για ιδιοφυΐες: Μπορείτε να βρείτε ποιος αριθμός λείπει σε 20 δευτερόλεπτα;

Πρόκειται για μία από τις δύσκολες ερωτήσεις που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου του «The 1% Club». Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν κάνατε λάθος σε κάποιες από τις ερωτήσεις του σόου. Ο ίδιος ο κωμικός αποκάλυψε ότι «δεν βρήκαν την σωστή απάντηση σε καμία ερώτηση για το 1% στον πρώτο κύκλο. Το μόνο που κατάφερα ήταν να απαντήσω μια ερώτηση 5%».

Τεστ IQ: Μπορείτε να βρείτε τη σωστή απάντηση λείπει σε 30 δευτερόλεπτα;

ψηφιακό ρολόι

Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Mπορείτε να βρείτε την λύση σε 28 δευτερόλεπτα;

Η λύση στο τεστ IQ

Για να βρείτε την σωστή απάντηση πρέπει να σκεφτείτε λογικά.

Σε ένα ψηφιακό 24ωρο ρολόι το πρώτο ψηφίο, έχει μόλις 3 τιμές, «0», «1» και «2». Στην συνέχεια πρέπει να σκεφτείτε αν όταν αλλάζουν αυτά τα 3 νούμερα αλλάζουν και τα υπόλοιπα 5 ψηφία. Αυτό συμβαίνει 3 φορές.

  • Όταν η ώρα αλλάζει από 09:59:59 σε 10:00:00
  • Όταν η ώρα αλλάζει από 19:59:59 σε 20:00:00 
  • Όταν η ώρα αλλάζει από 23:59:59 σε 00:00:00 

Άρα η σωστή απάντηση είναι 3 φορές την ημέρα αλλάζουν ταυτόχρονα και τα έξι ψηφία σε ένα ψηφιακό 24ωρο ρολόι.

Πηγή: FOXreport.gr

Google: Κατηγορούν το Gemini για ρατσισμό – Χρήστες ισχυρίζονται ότι αρνείται να δημιουργήσει εικόνες με λευκούς ανθρώπους

Netflix: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του Bridgerton – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ