Είναι σίγουρη ότι η καλύτερη φίλη της την κλέβει – «Δεν μπορώ να το αφήσω να συνεχιστεί»

Μια γυναίκα έπαθε σοκ όταν συνειδητοποίησε ότι η καλύτερη φίλη της, τα τελευταία 20 χρόνια, την έκλεβε. Η ιστορία της γυναίκας έγινε γνωστή από το podcast Girls Overheard στο οποίο έγραψε την ιστορία της. Ανέφερε ότι τα υπάρχοντά της «χάνονταν μέσα στα χρόνια».

Αλλά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, αφού ανακάλυψε ότι ένα ακριβό ρούχο γυμναστικής είχε εξαφανιστεί. Η παρουσιάστρια του podcast Eilidh Wells ανέλαβε να διαβάσει το ανώνυμο μήνυμα στην εκπομπή. «Έχω μια ισχυρή υποψία ότι η καλύτερή μου φίλη με κλέβει. Ας την ονομάσουμε λοιπόν Έμμα, 33 ετών. Είμαστε φίλες από την εφηβεία μας και κοιτάζοντας πίσω υπήρξαν μερικά ερωτήματα όλα αυτά τα χρόνια καθώς χάθηκαν πράγματα, αλλά ποτέ δεν είχα αποδείξεις», ανέφερε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Πριν από μερικά χρόνια, μετά τα Χριστούγεννα, είχα ένα κουπόνι για ένα ακριβό εστιατόριο που χάθηκε λίγο μετά την επίσκεψή της. Δεν το βρήκα ποτέ, αλλά λίγους μήνες αργότερα σε μια μεγάλη παρέα την άκουσα να λέει σε μια κοινή φίλη ότι είχε πάει τη μαμά της για φαγητό εκεί. Είναι ένα πολύ ακριβό μέρος. Μιλάμε συνέχεια και δεν το είχε αναφέρει ποτέ».

«Ήξερα ότι δεν είχε πάει, γιατί μου το είπε όταν πήρα το κουπόνι, οπότε αν είχε πάει εκεί από τότε, γιατί δεν μου το ανέφερε ποτέ; Ποτέ δεν είχα αποδείξεις και δεν ήθελα να την κατηγορήσω, οπότε το άφησα έτσι», περιέγραψε.

«Δεν μπορώ να το αφήσω να συνεχιστεί»

Πρόσφατα, όμως, έχασε ένα ακριβό κολάν και την ασορτί μπλούζα. «Η Έμμα ήταν εδώ την τελευταία φορά που τα είδα και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι στέγνωναν στην απλώστρα για τα ρούχα όταν ήταν εδώ. Η Έμμα πήγε πρόσφατα ένα Σαββατοκύριακο μακριά και κοιτάζοντας τις ιστορίες της μπορώ να δω ένα μικρό μέρος του ποδιού της και είμαι σίγουρη ότι είναι το κολάν μου που φοράει. Δεν υπάρχουν άλλες φωτογραφίες της εκείνη την ημέρα. Είναι ένα έντονο χρώμα και ξέρω ότι δεν έχει τίποτα τέτοιο», σημείωσε η γυναίκα.

«Προφανώς δεν θα το φορέσει κοντά μου. Να πω κάτι; Είναι 33 ετών με παιδιά, οπότε είναι ντροπιαστικό γι’ αυτήν, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω να συνεχιστεί αυτό» κατέληξε η γυναίκα. Η ιστοσελίδα Girls Overheard ρώτησε τους αναγνώστες αν η γυναίκα θα έπρεπε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα ή να κόψει την παρέα με την φίλη της.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες προβολές με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να έχουν σοκαριστεί από τις ενέργειες της φίλης της. «Εγώ θα έστηνα κρυφές κάμερες και μετά θα έπαιρνα τις αποδείξεις που χρειάζεσαι και θα περίμενα τα ψέματα όταν θα την ρωτούσα», είπε ένα άτομο. Ένας άλλος αηδιασμένος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε: «Το να κλέβεις κολάν είναι σαν να κλέβεις εσώρουχα».

Ένας τρίτος σχολίασε: «Δεν σου φέρεται σαν να είσαι η καλύτερη φίλη της». «Θα της την έστηνα, κάμερες και ένα “δώρο” που δεν θα μπορούσε να μην πάρει! Μετά θα έκανα καταγγελία στην αστυνομία για κλοπή, αποδεικτικά στοιχεία από κάμερες, φίδι…», ανέφερε άλλος χρήστης.

Κι άλλες ιστορίες με φίλες που έκλεβαν τις κολλητές τους

Άλλες γυναίκες μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες με φίλες οι οποίες τους έκλεβαν πράγματα. «Αυτό συνέβη και σε μένα. Ρούχα, αρώματα και στη συνέχεια ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Δεν έχω ιδέα πώς μπορούν οι άνθρωποι να το κάνουν αυτό», τόνισε μία γυναίκα.

Μία άλλη γυναίκα εξήγησε: «Είχα μία φίλη που συνήθιζε να μου κλέβει πράγματα. Το άφησα να περάσει έτσι μέχρι που έκλεψε ένα μπουκάλι άρωμα. Πήγα στο δικό της (σ.σ. σπίτι) το βρήκα και το πήρα πίσω. Ήρθε λίγες μέρες αργότερα και το ξαναπήρε. Της είπα απλώς ότι ήξερα τι σκάρωνε και να το κόψει, αλλιώς θα το έλεγα στους φίλους μας».

«Η καλύτερή μου φίλη με έκλεψε στο σχολείο. Έκλεψε κυριολεκτικά το σουτιέν μου και πολλά άλλα πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της μάσκαρα της μαμάς μου από το ντουλάπι του μπάνιου. Τόσο άβολο», τόνισε μία άλλη γυναίκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ