Κορινθία: «Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου – Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα» λέει η σύζυγος του παλαιοχριστιανού

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει ακόμη το πού βρίσκονται η σύζυγος του 45χρονου παλαιοχριστιανού, και τα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 6 και 13 ετών από την Κορινθία.

Η σύζυγος του 45χρονου παλαιοχριστιανού, παρά το γεγονός ότι είναι άφαντη, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον ίδιο.

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι» δήλωσε στο Star.

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη. Δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι στην Κορινθία, στις 12 Φεβρουαρίου.

«Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας», ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ