Τα 5 πιο ντροπαλά ζώδια, σύμφωνα με αστρολόγους

Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ καλοί στο να χειρίζονται αμήχανες καταστάσεις. Δεν χάνουν την ψυχραιμία τους εάν σκοντάψουν δημόσια μπροστά σε κόσμο ή μπερδέψουν τα λόγια τους σε μία ομιλία. Ωστόσο υπάρχουν άλλοι που κοκκινίζουν πολύ εύκολα και τέτοιες αμήχανες στιγμές μπορεί να καταστρέψουν την ημέρα τους.

Τα ζώδια σήμερα, 28 Οκτωβρίου: Καρκίνοι, η ερωτική ζωή σας θα κάνει στροφή προς το καλύτερο

Σύμφωνα με τους αστρολόγους υπάρχουν 5 ζώδια που είναι πιο ντροπαλά και μοιράζονται μερικά κοινά στοιχεία. Σύμφωνα με την αστρολόγο, Priscila Lima de Charbonierres αν το ζώδιο σας ανήκει σε αυτά του νερού ή της γης, τότε αυτό σημαίνει ότι συνδέεστε βαθιά με τα συναισθήματα σας και είστε πολύ ευαίσθητοι. Πολλές φορές είστε αρκετά κριτικοί με τον εαυτό σας και λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη την γνώμη των άλλων.

Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να σας κάνουν πιο ντροπαλούς. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζουν και οι πλανήτες που κυβερνούν το ζώδιο σας. Για παράδειγμα, ο πλανήτης Αφροδίτη έχει να κάνει με τη σύνδεση και το πώς σχετίζεστε με τους άλλους. Έτσι τα ζώδια που κυβερνώνται από αυτόν τον πλανήτη τείνουν να ντρέπονται πιο εύκολα.

Ζώδια: Αυτά είναι τα χειρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο στις σχέσεις του

Τα 5 πιο ντροπαλά ζώδια, σύμφωνα με αστρολόγους

  • Ταύρος
  • Καρκίνος
  • Παρθένος
  • Ζυγός
  • Ιχθύς

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι πιο πιθανό να ντρέπονται στη δουλειά, όπου αισθάνονται ότι συμβαίνουν συνεχώς άβολα πράγματα. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ζώδια της Γης και είναι πολύ ευαίσθητοι στην κριτική και την κρίση. Ακόμα κι αν η κριτική είναι ευγενική, μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή για αυτούς.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πιο πιθανό να ντρέπονται μετά από μία μεγάλη συγκέντρωση ή ένα πάρτι. Ως ζώδια του Νερού είναι πολύ συναισθηματικοί αλλά συχνά ανησυχούν ότι έχουν μοιραστεί πολλά από τα μυστικά τους με τους γύρω τους. Συνήθως την επόμενη μέρα ντρέπονται για αυτά που είπαν ή έκαναν την επόμενη μέρα.

Ποια είναι τα 6 ζώδια που ερωτεύονται γρήγορα και ποια θέλουν τον χρόνο τους

Παρθένος

Οι Παρθένοι, που κυβερνώνται από τον Ερμή και συνδέονται με το στοιχείο της Γης, είναι εκ φύσεως οργανωτικοί και σχολαστικοί. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια συνήθως λειτουργεί υπέρ τους αλλά καταλήγουν να ντρέπονται όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχουν σχεδιάσει. Ακόμη και αν τους διαβεβαιώσει κάποιος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εκείνοι συνεχίζουν να αισθάνονται ντροπή.

Ζυγός

Οι Ζυγοί ζουν μια ζωή με συνεχή ντροπή. Ως ζώδιο του Αέρα είναι υπερβολικά ευαίσθητοι με τις γνώμες των άλλων και πολλές φορές αναλαμβάνουν την ευθύνη για πράγματα που δεν τους αφορούν. Με κυβερνήτη τη Αφροδίτη οι Ζυγοί δίνουν προτεραιότητα στην αρμονία και την ισορροπία σε όλες τις σχέσεις τους. Γι’ αυτό πολλές φορές αναλαμβάνεται τον ρόλο του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων της παρέας και παίρνετε την ευθύνη για τα λάθη των άλλων.

Ιχθύς

Ως ευαίσθητο ζώδιο του Νερού οι Ιχθύες, είναι προορισμένοι να ζουν με την ντροπή. Είναι αρκετά διαισθητικοί και γι’ αυτό συνδέονται βαθιά με τους άλλους. Γι’ αυτό και μπορούν να αισθανθούν ντροπή όταν κάποιο δικό τους πρόσωπο έρθει σε αμηχανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ