Ζώδια: Αυτά είναι τα χειρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο στις σχέσεις του

Ο αστρολογικός σας γενέθλιος χάρτης μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σας, τη δουλειά που σας ταιριάζει και τις ερωτικές σας σχέσεις, το πώς δηλαδή προσεγγίζετε τον έρωτα και την αγάπη.

Ποια είναι τα 6 ζώδια που ερωτεύονται γρήγορα και ποια θέλουν τον χρόνο τους

Ενώ και τα 12 ζώδια έχουν την ικανότητα να γίνουν εξαιρετικοί σύντροφοι, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν στις σχέσεις των ανθρώπων, ανάλογα με το κάθε ζώδιο. Τα καλά νέα είναι ότι η αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε αυτά τα λιγότερα επιθυμητά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούμε να τα εντοπίσουμε (και να τα σταματήσουμε) προτού προκαλέσουν προβλήματα.

Κριός: Η επιθετικότητά σου φοβίζει

Είσαι ένα ζώδιο που ξέρει τι θέλει και το ακολουθεί χωρίς δισταγμό και αυτό μπορεί να είναι υπέροχο πράγμα όταν μιλάμε για αγάπη. Το έτερον ήμισυ δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθεί ποτέ πώς νιώθεις, γιατί θα είσαι πάντα ειλικρινής (ίσως και πιο πολύ από όσο πρέπει) και πιθανότατα επίμονος.

Ωστόσο, Κριοί, χάρη στον κυβερνήτη σας, τον Άρη, που τυχαίνει να είναι και ο πλανήτης του πολέμου και της επιθετικότητας, μπορεί να αντιμετωπίσετε μπελάδες όταν χάσετε την ψυχραιμία σας ή επικρατεί ο εγωισμός σας. Οι σχέσεις απαιτούν συμβιβασμό και επικοινωνία. Και τα δύο όμως μπορούν να αποτελούν προκλήσεις για εσάς.

Ταύρος: Το καταστροφικό πείσμα

Χάρη στην Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης σου, οι σχέσεις είναι απίστευτα σημαντικές για σένα και χρειάζεσαι σεβασμό, αξιοπιστία και σταθερότητα στις συνεργασίες σας. Ωστόσο, υπάρχει ένα άλλο πράγμα για το οποίο είναι γνωστοί οι Ταύροι: το πείσμα.

Προτιμάτε τα αργά και σταθερά βήματα στις προσωπικές σχέσεις (σε αντίθεση με τον βιαστικό Κριό που είναι all-in από το πρώτο ραντεβού). Ως εκ τούτου, μπορεί να είστε απρόθυμοι να ανοιχτείτε ή να φαίνεστε αμετακίνητοι με τον τρόπο σας, κάτι που μπορεί να είναι αποθαρρυντικό για κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει τη στοργή και την αγάπη σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να βεβαιωθείτε ότι είστε σίγουροι πριν δεσμευτείτε, απλά να είστε λίγο προσεκτικοί. Μην κρατάτε τον εαυτό σας μέσα σε μία φυλακή που έχετε δημιουργήσει μόνος σας, χωρίς λόγο.

Δίδυμοι: Βαριέστε εύκολα

Σε αντίθεση με τους Ταύρους που κινούνται αργά, οι Δίδυμοι , μπορούν να σκεφτούν ήδη τις άλλες επιλογές που έχουν, ακόμη κι αν η σχέση τους πάει καλά. Έτσι κι αλλιώς το μότο τους στη ζωή θα μπορούσε να είναι «Πάμε γι’ άλλα».  Οι Δίδυμοι βαριούνται εύκολα, κουράζονται συχνά από μια σταθερή σχέση και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν τάση στην απιστία.

Δίδυμοι, έχετε μια ακόρεστη επιθυμία για νέες εμπειρίες, νέες πληροφορίες και νέες γνωριμίες, και αυτό δεν είναι κακό. Στην πραγματικότητα, είναι μέρος αυτού που σας κάνει να είστε «πηγή γνώσης». Ωστόσο, αυτό μπορεί να αποτελεί πρόβλημα, όταν ο στοργικός, αφοσιωμένος και τρυφερός σύντροφός σας δεν καταλαβαίνει γιατί κρατάτε και «δεύτερα βιβλία» με εναλλακτικές και νιώθει ότι είναι υπό δοκιμή.

Καρκίνος: Η διάθεσή σου μπορεί να είναι απρόβλεπτη

Είναι γνωστό ότι είσαι ένα ευαίσθητο ζώδιο, Καρκίνε, και αυτό σε κάνει είσαι τρυφερός και να νοιάζεσαι βαθιά για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου. Όμως, η υψηλή ευαισθησία σου μπορεί να κάνει τη διάθεσή σου απρόβλεπτη, ακόμη και σε όσους βρίσκονται πιο κοντά σου.

Είτε βουρκώνεις για μια κακή μέρα, είτε βυθίζεσαι στις αναμνήσεις σου, είτε αναστατώνεσαι όταν κάποιος σε αγνοεί ή σε παραβλέπει, έχεις την τάση να κολλάς στα συναισθήματα που σε κυριεύουν και δυσκολεύεσαι να τα διώξεις από πάνω σου. Καρκίνοι, είναι σημαντικό για εσάς να δημιουργήσετε υγιείς μηχανισμούς για την αντιμετώπιση πιο δύσκολων συναισθημάτων, για να μην καταλήγετε σε ξεσπάσματα στον σύντροφό σας, που μπορούν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις σας.

Λέων: Υπέρμετρο «Εγώ» που οδηγεί σε συγκρούσεις

Όλοι ξέρουμε ότι είσαι ο πρωταγωνιστής του σόου, Λέοντα, αλλά δεν μπορούν όλοι να χειριστούν τα φώτα της δημοσιότητας 24/7. Είναι αλήθεια ότι όσο μεγαλύτερο είναι το εγώ σου, τόσο πιο δύσκολα θα συγκρουστεί με κάποιο άλλο. Είσαι δραματικός, εκφραστικός και είσαι ο νούμερο 1 θαυμαστής του εαυτού σου—κάτι που είναι υπέροχο—αλλά όχι αν επισκιάζεις τον σύντροφό σου.

Οι σχέσεις βασίζονται στον αμοιβαίο θαυμασμό και την υποστήριξη και απαιτούν ισορροπία και συμβιβασμούς, ακόμα και όταν η σπασμωδική σου αντίδραση είναι να κάνεις ό,τι θέλεις. Αν θέλετε μια υγιή σχέση, πρέπει να είστε πρόθυμοι να έχετε έναν κορυφαίο συμπρωταγωνιστή.

Παρθένος: Η κριτική συνήθως κάνει περισσότερο κακό παρά καλό

Παρθένοι, ως ζώδιο της γης που κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της πληροφορίας και της επικοινωνίας, θέλετε αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο και στη συνέχεια βελτιώνετε αυτά τα αποτελέσματα περαιτέρω, ώστε να γίνουν άψογα. Έτσι προσεγγίζετε τα πάντα—το σπίτι σας, τη δουλειά σας και τις σχέσεις σας. Αλλά οι σχέσεις δεν μπορούν να είναι συνεχώς αναπτυσσόμενες, ειδικά αν η τελειομανία σας μοιάζει σαν να διαχειρίζεστε με κάποιον τρόπο τον σύντροφό σας.

Όχι μόνο πληγώνει τον σύντροφό σας και τον κάνει να νιώθει ότι δέχεται συνεχώς κριτική, αλλά η τάση σας να τελειοποιήσετε κάθε μικρή πτυχή της σχέσης σας είναι άκαρπη. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά αν μπορείτε να το αποδεχτείτε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η σχέση σας τελικά δεν είναι τόσο κακή.

Ζυγός: Η αλληλεξάρτηση έρχεται πολύ φυσικά

Εκεί που το απέναντι σας ζώδιο, ο Κριός, δυσκολεύεται να είναι ανιδιοτελές και να κάνει συμβιβασμούς, αυτά τα πράγματα είναι πολύ εύκολα σε εσάς. Τόσο πολύ, που στην πραγματικότητα, είστε η απόδειξη της αλληλεξάρτησης. Είναι ωραίο να είστε επιμελείς και να εναρμονίζεστε με τις ανάγκες των συντρόφων σας, αλλά δεν είναι καλό αν αυτό σας κάνει να παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες.

Ο Ζυγός είναι το πιο προσανατολισμένο ζώδιο στις σχέσεις, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Δεν είναι περίεργο που έχετε την τάση να θυσιάζεστε στο όνομα της διατήρησης της ηρεμίας στη σχέση σας. Αλλά αν η διατήρηση της γαλήνης αυτής, σημαίνει ότι χάνετε τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες, αυτό δεν είναι μια βιώσιμη δυναμική για μια υγιή σχέση.

Σκορπιός: Μήπως ζηλεύεις, πολύ;

Ποιος δεν θα ήθελε να βγει ραντεβού μαζί σου; Είναι γνωστός ότι είσαι μυστηριώδης, σέξι και αρκετά νευρικός ώστε να κεντρίσεις το ενδιαφέρον οποιουδήποτε. Αλλά μαζί με αυτό το μυστήριο, φυσικά, έρχονται και άλλα ζητήματα, που είναι βαθιά ριζωμένα μέσα σας: η εμπιστοσύνη, η κτητικότητα και η ζήλια.

Δυσκολεύεστε να αφήσετε κάποιον να μπει στην αρχή στη ζωή σας, και μόλις το κάνετε, τον κρατάτε σφιχτά, τόσο, που έχετε την τάση να είστε κτητικοί και υπερβολικοί στον έλεγχο που ασκείτε. Ξέρετε επίσης πώς να κρατάτε κακία — μπορεί και για πάντα. Είστε έντονοι στις σχέσεις σας, κάτι που είναι συναρπαστικό για κάποιους, αλλά ένα άτομο μπορεί να μην ανέχεται τέτοιο έλεγχο για πολύ καιρό.

Τοξότης: Το ζώδιο με τον μεγαλύτερο φόβο στη δέσμευση

Είναι γνωστό ότι είσαι το πιο περιπετειώδες και ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου και αυτό δεν σημαίνει σίγουρα αυτό που λέμε «έτοιμος για δέσμευση». Γιατί εξάλλου να θέλετε ένα μόνο πράγμα, όταν μπορείτε να πετάξετε σε όλο τον κόσμο;

Ακόμα κι αν δεν περιπλανιέσαι κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο, χρειάζεσαι ελευθερία με έναν βαθύτερο τρόπο – συναισθηματικά, σωματικά, πνευματικά και όχι μόνο. Τοξότες, το να εγκλωβιστείτε σε δεσμεύσεις οποιουδήποτε είδους, μπορεί αποτελεί μια πραγματική απειλή για την τολμηρή ταυτότητα που έχετε φτιάξει για τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να αποφύγετε όλες τις δεσμεύσεις μαζί. Απλώς να θυμάστε ότι ένα σωστό άτομο μπορεί να γίνει ένας υπέροχος σύντροφος στα ταξίδια που ονειρεύεστε.

Αιγόκερως: Μόνο δουλειά και καθόλου παιχνίδι

Κανείς δεν έχει φιλοδοξίες όπως εσύ, Αιγόκερε, και αυτό ακριβώς είναι που σε βοηθά να πετύχεις σε ό,τι βάζεις στόχο. Όταν πρόκειται για σχέσεις, ωστόσο, όλη αυτή η φιλοδοξία μπορεί να εμποδίσει τη συναισθηματική διαθεσιμότητά σου. Συχνά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι επαγγελματικοί σας στόχοι να έχουν προτεραιότητα έναντι της σχέση σας.

Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να μετατραπείτε σε… χυλό, αλλά ποτέ δεν βλάπτει να δώσετε στον σύντροφό σας λίγη επιβεβαίωση, ποιοτικό χρόνο ή απλά μια δόση αγάπης για να του υπενθυμίσετε ότι νοιάζεστε και είστε στο πλευρό του. Χωρίς αυτά τα σημάδια στοργής, ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεται ότι είναι μόνος του στη σχέση.

Υδροχόος: Η απόμακρη στάση σας δεν κάνει καλό

Είσαι γνωστός για την εκκεντρικότητα, τη μοναδικότητα και το καινοτόμο μυαλό σου. Είναι επίσης γνωστό ότι είστε αρκετά απόμακροι, κάτι που μπορεί να κάνει μία ερωτική σχέση να αποτελεί πρόκληση για εσάς. Όχι μόνο ανατριχιάζετε όταν κάποιος σας δίνει στοργή, αλλά η σκέψη ότι πρέπει να ανταποδώσετε αυτή τη στοργή, σας κάνει να ανατριχιάζετε ακόμα περισσότερο.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελπίζετε να βρείτε μια στοργική σχέση είναι αν είστε πρόθυμοι να ανοιχτείτε και να αναλάβετε το ρίσκο να πληγωθείτε. Μπορεί να αισθάνεστε άβολα στην αρχή, αλλά τις στιγμές που νιώθετε αληθινά ότι δίνετε και δέχεστε αγάπη, το κάνει να αξίζει τον κόπο.

Ιχθύς: Δικαιολογείς τους ανθρώπους

Ιχθύες, είστε ένα από τα πιο γλυκά και ονειρεμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αλλά είστε επίσης πιθανότατα και οι πιο επιρρεπείς στην αυταπάτη. Ο κυβερνήτης σας είναι τελικά ο Ποσειδώνας, ο οποίος μπορεί να σας οδηγήσει να κοιτάξετε τον κόσμο —και το αντικείμενο του πόθου σας— με ροζ γυαλιά. Είστε επίσης επιρρεπείς στο να σχηματίζετε απατηλή άποψη για κάποιον άλλο.

Αντί να παίρνετε υπόψη τα λόγια και τις πράξεις κάποιου στην κυριολεκτική τους βάση, μπορεί να έχετε την τάση να τον ηρωοποιείτε, να τον δικαιολογείτε και γενικά να κάνετε ό,τι μπορείτε προκειμένου να μην γκρεμιστεί αυτό που έχετε χτίσει στη φαντασία σας. Να είστε επιφυλακτικοί με την αφέλεια, καθώς και με την παραπλάνηση, στις σχέσεις σας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ