F1 – Grand Prix Μεξικού: Κορυφαία κίνηση του Πέρεζ “Δεν θέλω ουου”!

Κατά τη διάρκεια του αμερικανικού γκραν πρι στο Τέξας οι θεατές γιουχάισαν έντονα το νικητή του αγώνα Μαξ Φερστάπεν. Δεν ήταν άλλοι από τους Μεξικανούς, που είχαν κατακλύσει την πίστα του Όστιν και εξέφρασαν την αντιπάθειά τους στον Μαξ Φερστάπεν, επειδή θεωρούν, ότι ευνοείται ο Ολλανδός και αδικείται ο δικός τους οδηγός, o Σέρτζιο Πέρεζ. Οι άνθρωποι της Redbull μετά από αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα, αποφάσισαν προληπτικά να προσλάβουν σωματοφύλακες στο Μεξικό, για να συνοδεύουν τον Φερστάπεν.

<p”>Επιστρατεύτηκε ο Πέρεζ

Στην όλη προσπάθεια, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να γίνει ένας αρμονικός αγώνας στο Μεξικό, επιστρατεύτηκε ο ίδιος ο Σέρτζιο Πέρεζ, ο οποίος ζήτησε από τους συμπατριώτες του να μη γιουχάρουν κανένα οδηγό και να ενθαρρύνουν και τους δύο οδηγούς της ομάδας του, της RedBull.

Ο Σέρτζιο Πέρεζ απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του είπε:

«Για μένα ο τριήμερος αγώνας στο Μεξικό είναι το πιο σημαντικό γκραν πρι της χρονιάς και ανυπομονώ να αγωνιστώ στην πατρίδα μου. Η υποστήριξη, την οποία είχα στο Τέξας ήταν πραγματικά απίστευτη, και δεν μπορώ ούτε καν να φανταστώ, τι πρόκειται να γίνει στο Μεξικό. Πρέπει να είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερα. Έχουμε κάνει μερικά πολύ θετικά βήματα με το μονοθέσιο, αλλά δεν κατάφερα στο προηγούμενο αγώνα να το δείξω, γιατί είχαμε κάνει λάθος επιλογή στο στήσιμο. Όμως, είμαι αισιόδοξος, πως σε αυτό τον αγώνα ξέρουμε, πως τα που πρέπει να κινηθούμε για να δείξουμε την πρόοδο μας. Έχουμε κάποια θέματα , που πρέπει να δούμε σχετικά με το μονοθέσιο, αλλά λογικά θα επιστρέψουμε στο Μεξικό πιο δυνατοί. Θέλω, όλο το Μεξικό να υποστηρίξει όλα τα μέλη της Red Bull Racing και όχι μόνο εμένα».

Πηγή: thecars.gr

F1 – Grand Prix Μεξικό: άπιαστος ο Μαξ Φερστάπεν στα ελεύθερα δοκιμαστικά!

F1: ένα αστέρι γεννήθηκε στην Ιταλία!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ