Σοκάρει η ομολογία του 13χρονου που σκότωσε την μητέρα του με 46 μαχαιριές – «Άρπαξα ένα από τα μαχαίρια της κουζίνας και πήγα στο δωμάτιό της»

Σε φυλακές για ενήλικες κρατείται έπειτα από την ανατριχιαστική ομολογία του κατά τη διάρκεια μιας προανάκρισης, ο 13χρονος από τη Φλόριντα που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του στον ύπνο της.

Σύμφωνα με την nypost.gr, o Ντέρεκ Ρόζα δήλωσε αθώος για τη δολοφονία της 39χρονης μητέρας του, Ιρίνα Γκαρσία, η οποία βρέθηκε με περισσότερα από 40 τραύματα από μαχαίρι στα μέσα Οκτωβρίου. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της προανάκρισης την Παρασκευή, παρουσιάστηκε μία ηχογράφηση, στην οποία ο Ρόζα κάνει μια ανατριχιαστική ομολογία στους ντετέκτιβ.

«Ξύπνησα, άρπαξα ένα από τα μαχαίρια της κουζίνας και πήγα στο δωμάτιό της», ακούγεται να λέει, σύμφωνα με την Miami Herald. Αφού δίστασε για μια στιγμή, συνέχισε: «Την σκότωσα»

Ο 13χρονος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τη μητέρα του με ένα μαχαίρι με μωβ λαβή 46 φορές, ενώ εκείνη κοιμόταν δίπλα στο νεογέννητο μωρό της, προτού στείλει φωτογραφίες από το έγκλημα σε έναν φίλο της μητέρας του.

Μετά την αναπαραγωγή της ηχογράφησης, ο δικαστής διέταξε ο Rosa να κρατηθεί σε φυλακές για ενήλικες μέχρι τη δίκη του.

Μετά την σύλληψή του, ο 13χρονος μεταφέρθηκε σε κατάστημα κράτησης ανηλίκων, όπου έμεινε για δύο εβδομάδες, αλλά στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε φυλακές ενηλίκων αφότου κατηγορήθηκε ως ενήλικος για φόνο πρώτου βαθμού.

Ο ντετέκτιβ Hialeah Joseph Elosegui ανέφερε ότι ο Rosa είχε χρησιμοποιήσει έναν υπολογιστή για να συγκεντρώσει πληροφορίες για να δολοφονήσει τη μητέρα του.

Μετά την επίθεση, ο 13χρονος κάλεσε το 911 (αριθμός έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ) και ομολόγησε την δολοφονία. Επίσης δεν αντιστάθηκε όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και βρήκαν το άψυχο σώμα της μητέρας του δίπλα στην 14 ημερών κόρη της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ