Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών – Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένα σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή του καβγά και των πυροβολισμών στο Γκάζι, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Οι τρεις Κρητικοί βρίσκονται ακόμη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τα δύο αδέλφια να νοσηλεύονται σε σοβαρότερη κατάσταση στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο φίλος τους φέρει πιο ήπια τραύματα.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok από το alert_news.gr κόβει την ανάσα. Φαίνεται ο καβγάς που είχε προηγηθεί, μεταξύ της παρέας των Κρητικών με τους δύο επιβαίνοντες του μαύρου τζιπ, ενώ στη συνέχεια, όπως μπορείτε να δείτε, ο ένας δράστης βγάζει το όπλο και πυροβολεί εναντίον τους, με αποτέλεσμα το ένα θύμα να πέφτει σε δευτερόλεπτα αιμόφυρτο στο έδαφος.

Σημειώνεται πως οι δράστες πυροβόλησαν και τα τρία θύματα στο κεφάλι εξ’ επαφής.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:

«Ένα από τα παιδιά που μίλησα μου είπε, “όταν άκουσα τους πυροβολισμούς, νόμιζα ότι είναι ψεύτικο το πιστόλι για να μας φοβίσει. Όταν όμως έβλεπα τους φίλους μου να πέφτουν κάτω…» ανέφερε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, κ. Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Κάμερες δείχνουν την πορεία του μαύρου τζιπ»

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, υπάρχουν στοιχεία από τις κάμερες που δείχνουν την πορεία από το μαύρο τζιπ. «Μαζί με τις μαρτυρίες και τις περιγραφές των παιδιών πιστεύω ότι θα βρούμε τους δράστες. Αν είχαν παράνομα το πιστόλι, ενδέχεται να πρόκειται για ανθρώπους της νύχτας. Σίγουρα, δεν γίνεται να είχαν μαζί τους ένα όπλο για πλάκα».

Παράλληλα, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής ανέφερε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκε δείγμα DNA στο μπουφάν ενός θύματος. «Όμως εάν δεν υπάρχει από προηγούμενη έρευνα το dna του δράστη, δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί».

Υπενθυμίζεται ότι από το σημείο της επίθεσης έχουν περισυλλεχθεί τέσσερις κάλυκες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για αναλύσεις στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια.

Γκάζι πυροβολισμοί Γκάζι πυροβολισμοί Γκάζι πυροβολισμοί

Άφαντοι οι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι αστυνομικές αρχές φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει το τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα ήταν νοικιασμένο και έχει εντοπιστεί η εταιρεία απ’ όπου το είχαν νοικιάσει. Το τζιπ, πάντως, παραμένει άφαντο, όπως και οι δράστες της επίθεσης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο επιβάτες του τζιπ κρατούσαν όπλο, όταν αποβιβάστηκαν από το όχημα και επιτέθηκαν στην παρέα των Κρητικών, που είχε έρθει στην Αθήνα για πάρτι γάμου. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσοι ήταν εκείνοι τελικά, που άνοιξαν πυρ κατά της παρέας των Κρητικών.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση φαίνεται να προσανατολίζονται στο σενάριο οι δράστες να ανήκουν στον χώρο της νύχτας και πιθανόν σε συμμορίες από γειτονική χώρα, που έχουν εμπλακεί και στο παρελθόν σε αιματηρά περιστατικά.

Ο 28χρονος άνδρας, ένας εκ των τραυματιών, φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι η παρέα του δεν είπε τίποτα στον οδηγό του τζιπ και τον συνοδηγό, όταν το όχημα πέρασε από το σημείο όπου βρίσκονταν. Ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεσή του, το τζιπ σταμάτησε, δύο άτομα βγήκαν έξω απ’ αυτό και ο ένας χαστούκισε έναν από τους νεαρούς. Στη συνέχεια, ο άλλος πήγε κοντά τους κρατώντας στο χέρι του τον όπλο και πυροβόλησε και τους τρεις στο κεφάλι.

Οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, εκτιμούν, ωστόσο, ότι δράστες και θύματα δεν είχαν διαφορές μεταξύ τους και, μάλλον, συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ