Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους

Η απιστία δεν είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια ποια είναι τα κίνητρα αυτού που απατά τον σύντροφό του. Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύθηκε στο ακαδημαϊκό περιοδικό Journal of Sex & Marital Therapy οι άνθρωποι παραδέχθηκαν ότι απατούσαν τους συντρόφους τους επειδή είχαν θυμώσει μαζί τους ή εξαιτίας χαμηλής αυτοεκτίμησης.

Τα ζώδια που παίρνουν αποφάσεις με βάση την λογική

Άλλοι υποστήριξαν ότι δεν αισθάνονταν να τους αγαπά ο σύντροφος τους ή ήθελαν σεξουαλική ποικιλία.

Ωστόσο αν ανήκετε σε αυτούς που πιστεύουν στα ζώδια τότε θα ψάξετε την απάντηση στα άστρα. Με βάση την αστρολογία, λοιπόν, υπάρχουν ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στην απιστία. Φυσικά εάν ο σύντροφος σας ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια μην βιαστείτε να χωρίσετε. Αυτή είναι απλώς μία λίστα για να έχετε υπόψη σας.

Ποια είναι τα πιο ευαίσθητα ζώδια

Η λίστα με τους άπιστους του ζωδιακού:

Δίδυμοι

Βαριούνται ευκολότερα σε μία σχέση από τα υπόλοιπα ζώδια. Είναι πολύ ευχάριστοι και ζεστοί σύντροφοι αλλά χρειάζονται ερεθίσματα για να μην χάσουν το ενδιαφέρον τους στην σχέση. Είναι εξαιρετικά επικοινωνιακοί αλλά δεν λένε αυτό που σκέφτονται ή αισθάνονται. Έτσι ο σύντροφός του θα πρέπει να είναι έτοιμος να «διαβάζει» την συμπεριφορά τους και να λειτουργεί αναλόγως.

Τα ζώδια που είναι πιο τολμηρά στο κρεβάτι

Ζυγός

Ζώδιο του αέρα όπως και ο Δίδυμος, ο Ζυγός είναι εύκολο να απατήσει τον σύντροφό του. Είναι κοινωνικοί και απεχθάνονται την μοναξιά. Εάν ο σύντροφός δεν είναι πάντα διαθέσιμος τότε ένας Ζυγός είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει επιβεβαίωσε και παρέα αλλού.

Κριός

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Θέλουν να είναι πρώτοι σε όλα και αν θεωρήσουν ότι ο σύντροφός τους δεν μπορεί να τους ακολουθήσει τότε θα κοιτάξουν αλλού.

Λέων

Είναι αρκετά εγωκεντρικός και ναρκισσιστής. Οι αστρολόγοι θεωρούν ότι οι Λέοντες δυσκολεύονται να δουν τα ελαττώματα τους και χρειάζονται πάντα την επιβεβαίωση του συντρόφου τους. Εάν δεν είστε έτοιμοι να του κάνετε συνεχή κομπλιμέντα τότε είναι πιθανόν να βρει άλλο ταίρι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ