Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Απαραίτητο το debate ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι – Η απάντηση Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος λέει «όχι» στο debate έδωσε η Έφη Αχτσιόγλου. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη ο Νίκος Παππάς

«Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης», σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου και συμπλήρωσε:

«Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας. Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος».

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή

Κασσελάκης: «Όχι» στην πρόταση Αχτσιόγλου για debate – «Είμαστε σύντροφοι, την καλώ σε κοινή περιοδεία»

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται το debate με την Έφη Αχτσιόγλου λέγοντας πως debate θα κάνει μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΥΡΙΖΑ – Αποστολάκης: Δεν είναι ώρα για τοξικότητα – Τι είπε για ενδεχόμενη παραίτησή του

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Debate με τον Κ. Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δεν μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ