Τα ζώδια που είναι πιο τολμηρά στο κρεβάτι

Η αστρολογία δεν μπορεί να καθορίσει το πόσο τολμηρό είναι το κάθε άτομο στο σεξ. Οι προσωπικές προτιμήσεις, η εμπειρία και άλλοι παράγοντες επηρεάζουν το πώς… κινείται κάποιος στο κρεβάτι με τον σύντροφό του. Τα ζώδια δεν προβλέπουν τη σεξουαλική συμπεριφορά, όμως κάποια χαρακτηριστικά τους, τα κάνει να θεωρούνται πιο τολμηρά στο σεξ.

Ζώδια: Ποιοι είναι οι καλύτεροι διπλωμάτες

Σύμφωνα με την αστρολογία, τα ζώδια που είναι πιο τολμηρά στο σεξ είναι τα εξής:

  • Σκορπιός: Οι Σκορπιοί είναι γνωστό ότι είναι έντονα συναισθηματικοί και παθιασμένοι, και αυτό αντανακλάται και στη σεξουαλική τους ζωή. Είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να ξεπεράσουν τα όριά τους.
  • Κριός: Οι Κριοί είναι γεννημένοι ηγέτες και αυτό ισχύει και στο σεξ. Θέλουν να είναι οι κυρίαρχοι και να ελέγχουν την κατάσταση.
  • Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι είναι περίεργοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Δεν φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο, ακόμη κι αν είναι λίγο περίεργο.
  • Τοξότης: Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και αγαπούν τη δράση. Το σεξ για αυτούς είναι ένας τρόπος για να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο.
  • Λέων: Οι Λέοντες αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και αυτό ισχύει και για το σεξ. Θέλουν να τους θαυμάζουν και να τους λατρεύουν.

Φυσικά, κάθε άτομο είναι διαφορετικό, ακόμα κι αν ανήκει στο ίδιο ζώδιο. Υπάρχουν άνθρωποι από όλα τα ζώδια που είναι τολμηροί στο σεξ, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που είναι πιο συντηρητικοί.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να κάνετε το σεξ σας πιο… τολμηρό:

Αυτά είναι τα πιο γοητευτικά ζώδια
  • Δοκιμάστε κάτι νέο: Μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, ακόμη κι αν είναι λίγο προχωρημένο. Ποιος ξέρει, μπορεί να σας αρέσει!
  • Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας: Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας. Ενημερώστε τον για τι σας αρέσει και τι όχι.
  • Μην φοβάστε να πείτε “όχι”: Αν κάτι δεν σας αρέσει, μην διστάσετε να πείτε “όχι”.

Το πιο σημαντικό είναι να διασκεδάζετε και να απολαυμβάνετε το σεξ!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ