Φιλοξενεί την κουνιάδα της μετά τον χωρισμό της και δεν αντέχει άλλο – «Το παιδί της κλαίει συνέχεια – Θέλω να την διώξω»

Μία μητέρα μοιράστηκε την περιπέτεια που αντιμετωπίζει εδώ και 3 μήνες που μετακόμισε η κουνιάδα της στο σπίτι της. Η γυναίκα νιώθει απελπισμένη.

Ερωτεύτηκε την κουνιάδα του – «Θα το πω στην γυναίκα μου και αυτό θα είναι το τέλος του γάμου μου»

Η κουνιάδα της μετακόμισε αφού χώρισε με τον σύζυγο της. Αν και αρχικά συμφώνησε να την φιλοξενήσει, τώρα το παιδί της κλαίει όλη την ώρα και η κουνιάδα της δείχνει να μην ενδιαφέρεται για τίποτα.

Φαίνεται ότι η κουνιάδα έχει εξαντλήσει την υπομονή της αφού κάνει ό,τι θέλει μέσα στο σπίτι και δεν δείχνει καμία διάθεση να μετακομίσει. Η γυναίκα ανέφερε το πρόβλημα της στον ιστότοπο Reddit και ρώτησε τους χρήστες εάν είναι απαράδεκτη που θέλει να πει στην κουνιάδα της ότι δεν μπορεί να μείνει άλλο στο σπίτι της.

Η κουνιάδα του αποκάλυψε την απιστία του στα πεθερικά του – «Τελικά της γύρισε μπούμερανγκ»

«Η κουνιάδα μου αποφάσισε πριν από περίπου τρεις μήνες ότι ήθελε να αφήσει τον σύζυγο της. Ρώτησε αν θα μπορούσε να μείνει μαζί μας μέχρι να βρει ένα διαμέρισμα. Ο σύζυγός μου και εγώ έχουμε τρία παιδιά και ζούμε σε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων, οπότε αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς», ανέφερε η γυναίκα.

Τελικά δέχτηκαν να την φιλοξενήσουν αλλά φαίνεται ότι η κουνιάδα της καταχράστηκε την φιλοξενία. «Είμαι μαμά που μένει στο σπίτι, οπότε συμφώνησα να προσέχω το παιδί της όσο δούλευε μέχρι να το πάει στον παιδικό σταθμό. Αυτό υποτίθεται ότι θα της έπαιρνε μόνο ένα μήνα συνολικά», τόνισε η γυναίκα.

«Το παιδί της κλαίει συνέχεια. Θέλω να την διώξω»

Τρεις μήνες μετά η κουνιάδα είχε παραιτηθεί από την δουλειά της και πηγαινοερχόταν ανάμεσα στο σπίτι του αδελφού της και του πρώην συζύγου της. Όλη αυτή η κατάσταση είχε αρχίσει να έχει επιπτώσεις σε ολόκληρη την οικογένεια.

«Το παιδί της είναι τεσσάρων ετών και δεν έχει κανένα πρόγραμμα ύπνου. Απλώς γκρινιάζει όλη μέρα και νύχτα. Τα παιδιά μου έχουν σχολείο, οπότε έχουν ώρα για ύπνο, αλλά είναι δυσκολεύονται να κοιμηθούν όταν το παιδί της ακούγεται δυνατά», ανέφερε η γυναίκα.

Επιπλέον εξήγησε ότι η κουνιάδα της είναι απαίσια φιλοξενούμενη. «Δεν καθαρίζει ποτέ αυτά που κάνει. Πηγαινοέρχεται όλες τις ώρες της νύχτας και δεν κλειδώνει τις πόρτες. Πηγαίνει στην τουαλέτα με την πόρτα ανοιχτή. Κοιμάται στο δικό μου κρεβάτι ή σε ένα από τα κρεβάτια των παιδιών μου χωρίς να ρωτήσει», είπε η εξουθενωμένη μητέρα.

Μάλιστα σοκαρίστηκε όταν η κουνιάδα της αποκάλυψε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη με την φιλοξενία της. «Είπε ότι της αρέσει εδώ γιατί μπορεί απλώς εκείνη να είναι παιδί και εγώ είμαι η μαμά», έγραψε η γυναίκα.

Οι χρήστες σχολίασαν ότι ήρθε η ώρα η κουνιάδα να φύγει από το σπίτι της και χρειάζεται κάποιος να της το πει. «Υπερασπίσου τον εαυτό σου. Εσείς και ο σύζυγός σας πρέπει να την διώξετε μαζί και αυτή θα είναι μια χαρά. Ξεκάθαρα σας χρησιμοποιεί για διακοπές που συμπεριλαμβάνουν και την φροντίδα του παιδιού», ανέφερε ένας χρήστης.

Ένας άλλος σημείωσε: «Πέταξε την έξω. Υποθέτω ότι ο σύζυγός σου είναι τόσο μαλθακός όσο κι εσύ γιατί έπρεπε να το είχε κάνει ήδη». «Καταστρέφει την δική σου ζωή και των παιδιών σου και την αφήνεις», σχολίασε άλλος χρήστης. «Αυτή δεν είναι φιλοξενούμενη αυτή είναι καταληψίας», είπε ένας χρήστης. Άλλοι τις έδωσαν συμβουλές πώς να το πει στην κουνιάδα της ότι την διώχνει από το σπίτι. «Πρέπει να είσαι ενήλικας και να πεις σθεναρά ότι έχει μέχρι την X ημερομηνία για να φύγει», τόνισε χρήστης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ