Γιώργος Νταλάρας: Ο διάλογος με την Πρωτοψάλτη επί σκηνής – «Μα εκείνοι ξέρουν, στο σίδερο χτυπάνε»

Τις εμφανίσεις του με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη ολοκλήρωσε στο θέατρο Παλλάς ο Γιώργος Νταλάρας χθες (23/1). Ο γνωστός τραγουδιστής λίγες ημέρες αφού δημιουργήθηκε σάλος τόσο από τις δηλώσεις του, όσο και από ένα ξέσπασμα που είχε κατά δημοσιογράφων, είχε έναν διάλογο όλο νόημα με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη επί σκηνής.

«Νομίζω από μεθαύριο, δεν ξέρω, θα βρω μία εκπομπή. Δεν είναι όλες οι εκπομπές κακές και θα πάω. Θα βρω μία πρωινή εκπομπή να έχει χορό και θα πάω να τους τρελάνω», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας και ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Θα φωνάξεις και εμένα;

Γιώργος Νταλάρας: Φυσικά, θα τους πω ποιος με έβαλε στο κόλπο, θα πω η Άλκηστις. Και μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις. Μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έχω σιδερένια ψυχή, δεν καταλαβαίνω

Γιώργος Νταλάρας: Μα εκείνοι ξέρουν, στο σίδερο χτυπάνε!

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Τι ακούμε σήμερα…

Γιώργος Νταλάρας: Ας είναι και πυρωμένα! Λοιπόν, τώρα όμως τελειώσανε τα κόλπα, τελείωσαν όλα αυτά τα φοβερά… Πόσα όργανα έσπασες; Τρία, τέσσερα; Είδα, τι κάνεις;

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έσπασα δυο. Οι μαράκες ήταν από χθες έτοιμες.

Γιώργος Νταλάρας: Ναι, αλλά γιατί ρε παιδί μου χαλάς τα όργανα; Θα σε πάω στο metoo των οργάνων!

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Το metoo των οργάνων;

Γιώργος Νταλάρας: Ναι, ναι. Το κοντραμπάσο, το τσέλο, το -πως το λένε- βιόλα ντα γκάμπα κ.λπ. έχουν κάνει σωματείο. Λέγεται το metoo των οργάνων. Ναι, όταν βλέπουν μπουζούκια, μπαγλαμά τρελαίνονται και γίνεται της τρελής! Δεν τα έχεις μάθει αυτά;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ