Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Νταλάρα: «Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος μαζί του»

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει φιλική σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, μίλησε για το πρόσφατο ξέσπασμα του τραγουδιστή κατά των δημοσιογράφων.

«Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος, είναι τέλειο! Ακόμα και αν διαφωνούσα με κάτι που έκανε, θα το ξαναέψαχνα, γιατί θα έλεγα ότι για να το κάνει ο Γιώργος, θα έχει δίκιο! Στην προκειμένη, δεν είδα κανένα λάθος. Επειδή δε μιλάει ο Γιώργος, όταν μιλάει, μάλλον έχει δίκιο, γι’ αυτό θα το ξαναέψαχνα. Είπε «Μη δέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν κοτόπουλα». Μαζί τους ήταν, δεν ήταν κατά», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Ο Γιώργος δεν έχει ποτέ πρόβλημα με το πρόσωπο, έχει πρόβλημα με αυτό που κάνει ο άλλος! Αυτό εδώ, παρ’ ότι ο ίδιος δεν είναι χριστιανός, σας πληροφορώ είναι θρησκευτικό αίσθημα. Σε κοιτάω εσένα και με εσένα δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπορεί να έχω πρόβλημα με αυτό που κάνεις!

Είναι παππούς ο Γιώργος Νταλάρας, μη κοιτάτε που είναι πολύ όμορφος και μοιάζει νέος, δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να πει «Βρε κοριτσάκι μου εσένα αν σε δει ο μπαμπάς σου, θα χαρεί;», δεν το είπε υποτιμητικά.

Σας ξαναλέω και παππούς είναι γιατί έχει τα εγγόνια του, αλλά είναι και μεγάλος, απλά είναι κούκλος. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με την πορεία του και με το ότι είναι… Στην πραγματικότητα αυτό είναι χάδι, είναι προτροπή, σαν να μιλάει στα παιδιά του το κάνει, δεν το κάνει σα να μιλάει σε αντίπαλους. Απορώ γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα. Ψάχνουμε όλο διχασμούς να έχουμε, εκεί που δεν υπάρχουν».

«Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος μαζί του! Είμαστε φίλοι. Τον έχω πρότυπο. Τον λατρεύω, όχι για το ταλέντο του, το ταλέντο του, του δόθηκε, αλλά γι’ αυτά που έχει κάνει μόνος του. Όλα αυτά που έχει κάνει μόνος του θέλει κότσια για να τα κάνεις, τα οποία δεν τα ‘χω!», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ