Χάρης Κωστόπουλος: Η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά στην κηδεία του

Στο πλευρό της συζύγου και των παιδιών του Χάρη Κωστόπουλου, η κηδεία του οποίου έγινε σήμερα (23/1) στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, βρέθηκε η οικογένεια του Βασίλη Καρρά.

Συγκεκριμένα, στην κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου το παρών έδωσαν και η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά, καθώς οι δύο οικογένειες συνδέονται με κουμπαριά και στενή φιλία.

Οικογένεια Βασίλη Καρρά

Οικογένεια Βασίλη Καρρά

Η Χριστίνα και η Ειρήνη Κεσογλίδη, είχαν στείλει και στεφάνι που έγραφε: «Στον αγαπημένο μας κουμπάρο. Βασίλης, Χριστίνα, Ειρήνη Κεσογλίδη».

Η οικογένεια του Βασίλη Καρρά και η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου, έχουν μία οικογενειακή σχέση καθώς οι δύο επιτυχημένοι τραγουδιστές ήταν αδελφικοί φίλοι. Η αδελφική σχέση που είχαν επισφραγίστηκε με κουμπαριά, όταν ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε τον Χάρη Κωστόπουλο με την σύζυγό του Βιβή, ενώ αργότερα βάπτισε και τον γιο του ζευγαριού, Χρήστο.

Μάλιστα ο Χρήστος Κωστόπουλος κατά την διάρκεια του επικήδειου που έβγαλε σήμερα, έκανε επίσης μία συγκλονιστική αποκάλυψη, καθώς ανέφερε ότι ο Χάρης Κωστόπουλος δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Οικογένεια Βασίλη Καρρά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ