Έλενα Ασημακοπούλου: Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού δεν νομίζω ότι ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε η Έλενα Ασημακοπούλου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε και για την περίοδο που συνεργαζόταν με τη Ναταλία Γερμανού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού, δεν νομίζω ότι ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά».

Σχετικά με την κόρη της, η Έλενα Ασημακοπούλου ανέφερε: «Σε πάρα πολλές φάσεις και σε πάρα πολλές στιγμές που μπορεί να πω κάτι στην κόρη μου, μου θυμίζω την ίδια την μητέρα μου. Θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ παραδοσιακή και παραπονιάρα μαμά.

Ενημερώνω πάντα τον πρώην σύζυγό μου για ό,τι αφορά το παιδί. Η κόρη μου μιλά συνέχεια με τον πατέρα της. Είναι αναμενόμενο το ότι μπορεί να της λείπει ο μπαμπάς της γιατί δεν είναι εδώ, δεν ζει εδώ και όταν έρχεται είναι στο 100% εκεί με τον μπαμπά της. Αλλά και με εμένα θεωρώ ότι η μία έχει την άλλη».

«Είχα εμμονικό θαυμαστή και μέχρι και τελευταία είχε συμβεί ένα περιστατικό πολύ έντονο. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ήταν πάρα πολύ τρομακτικό, με παρακολουθούσε, όπου και να ήμουν εμφανιζόταν», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Σε ότι αφορά την συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού, εξήγησε ότι: «Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού, δεν νομίζω ότι ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά. Όλοι πιεστήκαμε εκείνη την χρονιά. Δεν είχε να κάνει με τη Ναταλία προσωπικά. Απλά ήταν η εκπομπή της και τότε ρωτήθηκα και πήγε κάπως προσωποποιημένα προς τη Ναταλία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ