Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τον πραγματικό φόβο σας στις σχέσεις

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εντυπωσιακές εικόνες που μπορούν να γίνουν αντιληπτές με διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχουν πολλοί τύποι οπτικών ψευδαισθήσεων. Κάποιες από αυτές αποτελούν παράλληλα και ένα γρήγορο τεστ προσωπικότητας, καθώς μπορούν να μας βοηθήσουν να αποκαλύψουμε τις κρυφές μας σκέψεις και επιθυμίες. Μας οδηγούν να ανακαλύψουμε πράγματα για τον εαυτό μας, που ίσως γνωρίζουμε  αλλά διστάζουμε να αποδεχτούμε.

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τι είναι πιο σημαντικό για εσάς στη ζωή

Η συγκεκριμένη εικόνα δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Oleg Shupliak και μας παρέχει πληροφορίες για τον κρυφό φόβο μας στις σχέσεις. Έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε πρώτα, όταν κοιτάζουμε την εικόνα. Εσείς τι βλέπετε με την πρώτη ματιά; Μία γυναίκα, στρατιώτες ή ένα άλογο;

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τον πραγματικό φόβο σας στις σχέσεις

Η γυναίκα

Μια γυναίκα αντιπροσωπεύει κυρίως τον εξής φόβο: Το να μην χάσεις τον ύπνο σου και την καθημερινή ρουτίνα σου όταν είσαι ερωτευμένος. Κι αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα πρακτικό άτομο που πάντα παίρνει την ρουτίνα του πολύ σοβαρά. Χαίρεσαι που αναλώνεσαι στην αγάπη, αλλά αρχίζεις να ανησυχείς πολύ σύντομα και επιλέγεις. Στο δίλημμα αυτό κερδίζει η ρουτίνα σου. Έχεις βρει επίσης την τέλεια ισορροπία μεταξύ του ονειρικού κόσμου και της πραγματικότητας, οπότε το να μπεις σε μια σχέση σε ενθουσιάζει και σε τρομάζει ταυτόχρονα.

Το άλογο

Το άλογο αντιπροσωπεύει τον φόβο της απόρριψης στον έρωτα, καθώς δεν θες τίποτα άλλο από το να απελευθερωθείς, να ζήσεις το πάθος και τις συγκινήσεις που προσφέρει μία σχέση, αλλά δεν μπορείς να μην σκέφτεσαι όλες τις φορές που έχεις ερωτευτεί στο παρελθόν, και μετά πληγώθηκες και βίωσες την απόρριψη. Είναι ένα ενοχλητικό και εκνευριστικό συναίσθημα για σέν, όταν δεν έχεις κανέναν να σου ανταποδώσει τα ίδια συναισθήματα.

Οι στρατιώτες στο φόντο

Φοβάσαι τα παιχνίδια στον έρωτα. Μόλις ερωτευτείς, αποφάσισε ότι είσαι ερωτευμένος και άσε τα προσχήματα. Δεν έχεις κανένα θέμα να είσαι ευάλωτος όταν ερωτεύεσαι, όπως το κάνεις κάθε φορά, και περιμένεις το ίδιο σαν αντάλλαγμα. Αλλά, αν κάποιος παίζει παιχνίδια μαζί σου, κλείνεις τον διακόπτη. Είσαι λίγο ευαίσθητος όταν μιλάμε για την αγάπη και τον έρωτα.

Έφιπποι στρατιώτες

Φοβάσαι να αφεθείς στον έρωτα. Φοβάσαι ότι αν δεν είσαι τέλειος/α, ο/η σύντροφός σου θα σε αφήσει. Γι’ αυτό προσπαθείς να είσαι πάντα άψογος/η, ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες. Αυτό είναι λάθος, γιατί δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος για να αγαπηθείς. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, να χαλαρώσεις και να μην έχεις τόσες αναστολές.

Πηγή: FOXreport.gr

Το «Ripley» έρχεται στο Netflix: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά – Δείτε το πρώτο teaser trailer

Διαθέσιμο το iOS 17.3 για τα iPhone – Τα 8 νέα χαρακτηριστικά που θα λατρέψετε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ