Τεστ προσωπικότητας: Τα σχήμα των φρυδιών σας αποκαλύπτει κρυφά χαρακτηριστικά σας

Τεστ προσωπικότητας φρυδιών: Τι λέει το σχήμα των φρυδιών σας για την προσωπικότητά σας; Ίσως πολλά. Τα φρύδια μας «ντύνουν» το βλέμμα μας, καθορίζοντας την έκφρασή μας. Οι φυσιογνωμιστές όμως ισχυρίζονται ότι το σχήμα των φρυδιών αποκαλύπτει και κρυφά χαρακτηριστικά μας, για τη συμπεριφορά, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Τεστ προσωπικότητας: Τι αποκαλύπτει το σχήμα των φρυδιών σας για την προσωπικότητά σας;

Πυκνά φρύδια

Εάν έχετε πυκνά φρύδια, σημαίνει ότι είστε ένας προνοητικός και διεκδικητικός άνθρωπος που ζει τη ζωή με τους δικούς του όρους. Δεν είστε από αυτούς που αφήνουν τα συναισθήματα να θολώνουν την κρίση σας. Τα γεγονότα και οι αριθμοί είναι η “βίβλος” σας και σας αρέσει να παίρνετε αποφάσεις με βάση αυτά που μπορείτε να δείτε και να αγγίξετε.

Αγκαλιάζετε τον εαυτό σας και να ζείτε τη ζωή με αυθεντικό τρόπο. Ξέρετε την αξία σας και δεν διστάζετε να την δείξετε. Έχετε έναν αέρα αυτοπεποίθησης που είναι και ελκυστικός και λίγο…εκφοβιστικός (με τον καλύτερο δυνατό τρόπο).

Εκτιμάτε την ανοιχτή επικοινωνία και τη διαφάνεια, αποφεύγοντας τις κολακείες και την χειραγώγηση. Δεν είστε από αυτούς που μασάτε τα λόγια σας. Λέτε αυτό που βλέπετε και δεν συμβιβάζεστε. Γι΄αυτό και θεωρείστε αξιόπιστοι.   Σκεφτείτε ότι είστε ο φίλος που λέει πάντα την αλήθεια, ακόμα κι όταν πονάει.

Βασικά Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας:

  • Προνοητικοί και διεκδικητικοί
  • αποφασιστικοί, με αυτοπεποίθηση,
  • βάζετε τη λογική πάνω από το συναίσθημα,
  • ελεύθερο πνεύμα με ατίθαση καρδιά,
  • αμείλικτοι όταν επιδιώκετε τους στόχους σας.
  • Μερικές φορές άκαμπτοι, συναισθηματικά απόμακροι, επιθετικοί.

Λεπτά φρύδια

Εάν έχετε λεπτά φρύδια, μπορεί να έχετε μια ευαίσθητη πλευρά. Είστε συχνά ο ήσυχος παρατηρητής της παρέας,  που αντιμετωπίζετε τον κόσμο γύρω σας με στοχαστική ματιά. Η δύναμη της διαίσθησής σας μπορεί να είναι το μυστικό σας όπλο για να αντιμετωπίζετε περίπλοκες καταστάσεις. Μπορεί να μην «φωνάζετε» πάντα τις απόψεις σας, αλλά έχετε μια ήρεμη δύναμη που εκπλήσσει τους πάντες. Κάποια στιγμή στη ζωή σας, μπορεί να γίνετε πολύ απερίσκεπτοι λόγω της έλλειψης αυτογνωσίας και της πίεσης που δέχεστε από ανθρώπους να κάνετε πράγματα στα οποία δεν μπορείτε να πείτε όχι.

Κατά βάθος, είστε στοχαστές, ονειροπόλοι, με φαντασία που θα μπορούσε να συναγωνιστεί την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Μπορεί να μην βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά η γοητεία σας προσελκύει τους ανθρώπους. Μπορεί να είστε ήπιοι και ντροπαλοί. Το να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου μπορεί μερικές φορές να μοιάζει σαν καθήκον. Μπορεί να βασίζεστε σε φιλοφρονήσεις και κινήσεις επιβεβαίωσης από άλλους ανθρώπους για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Το μυαλό σας είναι σαν ένα πολυάσχολο σμήνος μελισσών. Μερικές φορές, μπορεί να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και να χάνεστε στη σκέψη του “τι θα γινόταν αν”.  Οι μεγάλες αποφάσεις μπορεί να είναι δύσκολες. Μπορεί να μην ξέρετε τι να κάνετε και να νιώθετε χαμένοι. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν είστε μόνοι. Όλοι έχουμε κάνει λάθη στις αποφάσεις μας, οπότε αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανίκανοι.  Απλώς αφιερώνετε χρόνο, σταθμίζοντας τις επιλογές σας και ζητώντας συμβουλές από αυτούς που εμπιστεύεστε. Μερικές φορές η τάση που έχετε να εμπιστεύεστε τους άλλους, μπορεί να σας οδηγήσει να ακολουθήσετε το παράδειγμα τους. Αλλά θυμηθείτε, έχετε τη δική σας μοναδική φωνή και μην φοβάστε να τη χρησιμοποιήσετε!

Βασικά Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας

  • Ντροπαλοί και παρατηρητικοί
  • Αναζητάτε επιβεβαίωση
  • Δυσκολεύεστε στη λήψη αποφάσεων και επηρεάζεστε εύκολα,
  • Εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους,
  • Ευαίσθητοι, ευγενικοί, δημιουργικοί, με καλλιτεχνική φύση
  • Μερικές φορές βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Πηγή: FOXreport.gr

Τρομακτική μελέτη: Σχεδόν το 75% των ΗΠΑ κινδυνεύει από καταστροφικούς σεισμούς – Χάρτης

Προσοχή: Νέα απάτη phishing μέσω Facebook – «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ