Χάρης Κωστόπουλος – Βασίλης Καρράς: «Περιττό να σου πω…» – Μία φιλία γεμάτη επιτυχίες, δείτε σπάνια ΒΙΝΤΕΟ

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του Χάρη Κωστόπουλου σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σχεδόν έναν μήνα μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν ξεκινήσει σχεδόν μαζί την καριέρα τους στην μουσική, με τον έναν να βοηθάει τον άλλο. Ο Χάρης Κωστόπουλος προτού αρχίσει την καριέρα του στο τραγούδι υπήρξε μουσικός και μαέστρος του Βασίλη Καρρά, συνοδεύοντάς τον σε όλες του τις εμφανίσεις με το μπουζούκι του.

Δείτε σπάνια βίντεο από την συνεργασία τους:

Επίσης, ο γνωστός τραγουδιστής ως συνθέτης και στιχουργός είχε γράψει στον Βασίλη Καρρά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Χάρης Κωστόπουλος μιλώντας για τον στενό φίλο και συνεργάτη του, είχε αναφέρει: «Επειδή ήμουν πάρα πολλά χρόνια μουσικός του Βασίλη Καρρά, τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχει πει ο Βασίλης, όπως το “Περιττό να σου πω”, “Καρδιά είσαι εσύ η βάσανο”, “Πεθαίνω”, “Πώς τολμάς” και άλλα πολλά».

Η μεγάλη επιτυχία «Περιττό να σου πω» σε στίχους του Βασίλη Καρρά και μουσική του Χάρη Κωστόπουλου:

Όταν ο Χάρης Κωστόπουλος θέλησε να ασχοληθεί με το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς στάθηκε δίπλα του, ενθαρρύνοντάς τον. Η μακροχρόνια φιλία τους επισφραγίστηκε με κουμπαριά, όταν ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε τον Χάρη Κωστόπουλο με την σύζυγό του Βιβή, ενώ αργότερα βάπτισε και τον γιο του ζευγαριού, Κρις.

Μάλιστα ο Κρις Κωστόπουλος αφού έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά, θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο νονό του, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Σήμερα η Ελλάδα κλαίει γιατί έφυγε ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, με τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και έχουν συντροφεύσει προσωπικές μας στιγμές.

Εγώ ωστόσο σήμερα κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου. Ένας σπουδαίος και καλός άνθρωπος, μια μεγάλη ψυχή. Ένας άνθρωπος που με στήριζε και μου έδινε αγάπη απλόχερα. Καλό σου ταξίδι νονέ», είχε γράψει ο Κρις Κωστόπουλος ανεβάζοντας και μία κοινή του φωτογραφία με το νονό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ