Βασίλης Καρράς: «Σήμερα κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου» – Η συγκινητική ανάρτηση

Χθες (24/12) σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς πέθανε σκορπίζοντας την θλίψη. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, όπως είχε γίνει γνωστό, έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Βασίλης Καρράς: Έτσι τον αποχαιρέτησε η κόρη του, Ειρήνη – Η συγκινητική ανάρτησή της

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές από την ώρα που ανακοινώθηκε ο θάνατός του, έχουν κάνει βαθιά συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα στις αναρτήσεις που έχουν γίνει για τον Βασίλη Καρρά, είναι και αυτή του βαπτισιμιού του Κρις Κωστόπουλου, ο οποίος είναι και γιος του γνωστού τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου.

Ο Κρις Κωστόπουλος ανέβασε μία κοινή του φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά και έγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα η Ελλάδα κλαίει γιατί έφυγε ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, με τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και έχουν συντροφεύσει προσωπικές μας στιγμές.

Βασίλης Καρράς: Η συγκλονιστική στιγμή που Θεσσαλονικείς τον «αποχαιρετούν» με τραγούδι του στο κέντρο της πόλης

Εγώ ωστόσο σήμερα κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου. Ένας σπουδαίος και καλός άνθρωπος, μια μεγάλη ψυχή. Ένας άνθρωπος που με στήριζε και μου έδινε αγάπη απλόχερα. Καλό σου ταξίδι νονέ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ