Βασίλης Καρράς: «Σήμερα κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου» – Η συγκινητική ανάρτηση

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Χθες (24/12) σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς πέθανε σκορπίζοντας την θλίψη. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, όπως είχε γίνει γνωστό, έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Βασίλης Καρράς: Έτσι τον αποχαιρέτησε η κόρη του, Ειρήνη – Η συγκινητική ανάρτησή της

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές από την ώρα που ανακοινώθηκε ο θάνατός του, έχουν κάνει βαθιά συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα στις αναρτήσεις που έχουν γίνει για τον Βασίλη Καρρά, είναι και αυτή του βαπτισιμιού του Κρις Κωστόπουλου, ο οποίος είναι και γιος του γνωστού τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου.

Ο Κρις Κωστόπουλος ανέβασε μία κοινή του φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά και έγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα η Ελλάδα κλαίει γιατί έφυγε ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, με τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και έχουν συντροφεύσει προσωπικές μας στιγμές.

Βασίλης Καρράς: Η συγκλονιστική στιγμή που Θεσσαλονικείς τον «αποχαιρετούν» με τραγούδι του στο κέντρο της πόλης

Εγώ ωστόσο σήμερα κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου. Ένας σπουδαίος και καλός άνθρωπος, μια μεγάλη ψυχή. Ένας άνθρωπος που με στήριζε και μου έδινε αγάπη απλόχερα. Καλό σου ταξίδι νονέ».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.