Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Ο ρόλος των φωτογραφιών είναι αναμφίβολα σημαντικός, καθώς κάθε φωτογραφία αποτυπώνει μία στιγμή της ζωή μας. Οι φωτογραφίες που μας απεικονίζουν σε παιδική ηλικία αποτελούν μια γλυκιά υπενθύμιση του πώς υπήρξαμε κάποτε.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι μία από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς εν ενεργεία τραγουδίστριες, με τα τραγούδια της συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1983. Είναι κόρη των γνωστών καλλιτεχνών Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρας Σιδέρη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε δείξει από μικρή ηλικία την αγάπη της για τις τέχνες, συμμετέχοντας ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια.

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά εννέα άλμπουμ. Το πρώτη της άλμπουμ με τίτλο “Έλα” κυκλοφόρησε το 2008, ενώ το πιο πρόσφατό της με τίτλο “Τι να λέμε τώρα”, βγήκε το 2022.

Τον Φεβρουάριο του 2015 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου “Πιάφ” της Παμ Γκεμς σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Φέτος, πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Εκατομμυριούχος” με τον Νίκο Κουρή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε πει μεταξύ άλλων: «Από το τραγούδι δεν φεύγω τόσο εύκολα. Τελευταία φορά που βρέθηκα στο θέατρο το 2015, μου έχει λείψει πολύ, το φλερτάρω καιρό και μου έδωσε μεγάλη χαρά και μόνο στο άκουσμα. Το θέατρο είναι ομαδικό και οι αγωνίες μοιράζονται. Στο προσωπικό live πέρα από την μπάντα σου είσαι με τον εαυτό σου και με το κοινό! Τα λόγια τα έμαθα πολύ γρήγορα, μελετούσα πολύ ακόμη και στην περιοδεία.

Τώρα που πλέον έχω κατανοήσει και τα λόγια, δεν έχω άγχος. Και πραγματικά κάτι να ξεχάσεις, επειδή ξέρεις το νόημα, σου έρχονται. Σεντόνι δεν έχω πάθει στο θέατρο. Το πιο δύσκολο είναι ότι στην επίσημη πρεμιέρα μου χάλασε το μικρόφωνο. Έπρεπε να μου φέρουν άλλο μικρόφωνο, ένιωσα αμηχανία γιατί δεν είχα πού να το βάλω και το έβαλα μέσα από το φουστάνι μου».

Το 2019 ανέλαβε την θέση ενός εκ των κριτών στην ελληνική εκδοχή του μουσικού show “The Voice”.

Τον Οκτώβριο του 2020 παντρεύτηκε τον γνωστό δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου. Στις αρχές του 2023 ανακοινώθηκε το διαζύγιό τους, έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου.

«Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός»

Σε συνέντευξή της στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε αναφερθεί και στις ερωτήσεις που δέχεται για τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου.

Τότε είχε εξηγήσει ότι: «Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν τα ίδια πράγματα που συμβαίνουν σε όλους. Τα ίδια συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι μια αλλαγή. Περνάς σίγουρα μια στιγμή αμφισβήτησης. Νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως είχες ονειρευτεί».

«Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω γιατί αυτό είναι το όμορφο της ζωής ότι μέσα από όλες αυτές τις ψιλοαναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Και όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους συμβαίνει και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο», είχε προσθέσει.

Πλέον, βρίσκεται σε σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Ελεονώρα Ζουγανέλη
Πηγή: Instagram/elzouganeli

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, την 1η Φεβρουαρίου 2017.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ