Έρωτας φυγάς- spoiler: Ο Αντώνης Φραγκάκης μπήκε στη σειρά – Με ποιον πρωταγωνιστή θα δημιουργηθεί αντιζηλία;

Ο «Έρωτας Φυγάς» επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του ANT1 με δυο επεισόδια την εβδομάδα. Στο επεισόδιο της Παρασκευής είδαμε τον ηθοποιό Αντώνη Φραγκάκη ύστερα από πολλά χρόνια.

της Νάντιας Ρηγάτου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του «Έρωτα φυγά» το βράδυ της Παρασκευής.

Κι ενώ η Μαργέτα (Πέμυ  Ζούνη) βρίσκεται στην Κηφισιά και κρύβεται από όλους εκτός από τον αγαπημένο της Στέφανο (Σταύρος Ζαλμάς), γνωρίζει έναν γκαλερίστα τον οποίο υποδύεται ο Αντώνης Φραγκάκης.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής ο ηθοποιός επισκέφθηκε το σπίτι της Μαργέτας με σκοπό να εκτιμήσει και να αγοράσει κάποιους πίνακες ζωγραφικής. Ο ρόλος του όμως μόνο αθώος δεν είναι.

Ο μυστήριος γκαλερίστας θα φλερτάρει έντονα την Μαργέτα στη συνέχεια των επεισοδίων και θα γίνει αντίζηλος του Στέφανου.

Ο ήρωας που υποδύεται θα είναι αρκετά επικίνδυνος για το ζευγάρι και η ιστορία που θα ανοίξει μεταξύ των τριών τους προβλέπεται άκρως συναρπαστική.

Ο Αντώνης Φραγκάκης τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την υποκριτική και είχε αφοσιωθεί στην γιόγκα. Το κοινό τον είχε αγαπήσει στη σειρά Singles αλλά και στις Μάγισσες της Σμύρνης.

Στο εξής θα τον απολαμβάνουμε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στον «Έρωτα φυγά».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ