Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπεις πρώτα αποκαλύπτει αν είσαι διορατικός ή έχεις μάτι για την λεπτομέρεια

Το παρακάτω τεστ προσωπικότητας υπόσχεται να σας αποκαλύψει τα βαθύτερα κρυμμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Δείτε αν δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες ή αν είστε ένα άτομο που το ενδιαφέρει η μεγάλη εικόνα. Τι βλέπετε πρώτα σε αυτήν την εικόνα, έναν κροκόδειλο ή μια βάρκα; Διαβάστε για να μάθετε περισσότερα.

Αυτή η φαινομενικά απλή επιλογή – βάρκα ή κροκόδειλος – μπορεί απλώς να αποκαλύψει εάν είστε σχολαστικός αναλυτής ή προσεκτικός παρατηρητής της λεπτομέρειας;

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Τι βλέπετε; Έναν κροκόδειλο ή μια βάρκα;

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

Ένας κροκόδειλος

Εάν είδατε πρώτα έναν κροκόδειλο, είστε ικανοί να κατανοήσετε ολόκληρη τη σκηνή και να προβλέψετε τον πιθανό κίνδυνο. Πιθανότατα είστε στρατηγικοί και διορατικοί, προτιμώντας την ευρεία θέα από τις λεπτομέρειες. Βλέπετε το δάσος και όχι το δέντρο όπως λέει η ρήση. Αυτό το πανοραμικό όραμα σας κάνει έναν ήρεμο και αποφασιστικό ηγέτη, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους άλλους με τη σαφή κατανόηση του μεγαλύτερου παιχνιδιού. Η διαίσθησή σας είναι βαθιά, καθοδηγώντας σας για τον τρόπο που τα πράγματα ταιριάζουν μεταξύ τους. Ωστόσο, αυτή η εστίαση στο ευρύτερο σχέδιο μπορεί μερικές φορές να σας κάνει να χάσετε κρυφές λεπτομέρειες ή να παραβλέψετε μικρότερα, σημαντικά κομμάτια.

Ένα σκάφος

Εάν είδατε πρώτα ένα σκάφος, το έντονο μάτι σας για λεπτομέρειες είναι πιθανότατα το καθοριστικό σας χαρακτηριστικό. Αναλύετε σχολαστικά τις πληροφορίες, ξετυλίγοντας τις περιπλοκές που κρύβονται μέσα στην μεγαλύτερη εικόνα, στο ευρύτερο πλαίσιο. Αυτή η ευκρινή εστίαση σας κάνει ειδικό στην λεπτομέρεια, που διαπρέπετε σε εργασίες που απαιτούν διακριτικό άγγιγμα. Διαπρέπετε στο να εντοπίζετε ασυνέπειες. Ωστόσο, η εστίασή σας με λέιζερ στις λεπτομέρειες μπορεί μερικές φορές να σας κάνει να χάσετε τη μεγαλύτερη εικόνα. Θυμηθείτε να υποχωρείτε περιστασιακά και να εκτιμάτε τον ευρύτερο καμβά.

Πηγή: FOXReport.gr

American Nightmare: Οι χρήστες του Netflix έμειναν σοκαρισμένοι από την νέα true crime σειρά

Αυτό είναι το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ