Νικόλ Ελευθεριάδου για Σάσα Βεζένκοφ: Τον θαυμάζω ως παίκτη και ως άνθρωπο – Τον διακρίνει η ταπεινότητα

Στην καριέρα της και τη «χρυσή» στιγμή με την Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών αναφέρθηκε η Νικόλ Ελευθεριάδου ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της, Σάσα Βεζένκοφ.

Μιλώντας στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» είπε ότι «νιώθω µεγάλη τιµή και υπερηφάνεια αρχικά που είµαι µέλος αυτής της οµάδας. Πριν ακριβώς από δέκα χρόνια ήταν η πρώτη µου φορά που µε κάλεσαν στην εθνική οµάδα γυναικών. Ήμουν µόλις 16 ετών και από τότε και µετά η συνεχής προσπάθεια και επιµονή για όλες τις κατακτήσεις και τις διακρίσεις δεν σταµάτησαν ποτέ, έως ότου έφτασε αυτή η ιστορική στιγµή για τη χώρα µας. Πόσω µάλλον και για την κάθε µία από µας. Η οµάδα αυτή έχει περάσει από πάρα πολλές αντιξοότητες, πολλή αµφισβήτηση και διχασµό, αλλά στο τέλος είχαµε το θάρρος να µαζέψουµε όλα αυτά τα κοµµάτια και να καταφέρουµε κάτι τόσο µοναδικό».

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που έβαλε το νικητήριο γκολ και πήραν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες απάντησε ότι «αρχικά να πω ότι το αποτέλεσµα δεν θα ήταν αυτό αν η κάθε µία από εµάς δεν είχε κάνει τη δική της προσπάθεια. Το αποτέλεσµα είναι οµαδικό. Όταν έβαλα το γκολ, το συναίσθηµα ήταν πολύ έντονο και εκεί ήταν που κατάλαβα ότι το µατς θέλω να λήξει µε αυτόν τον τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να τονίσω πως ακόµα και µετά το γκολ όλες δώσαµε την ψυχή µας, έτσι ώστε να µη δεχτούµε άλλο γκολ και να πανηγυρίσουµε µετά τη λήξη του αγώνα».

Αναφερόμενη στον σύντροφό της, Σάσα Βεζένκοφ είπε ότι είναι δύο χρόνια μαζί και ο ένας στηρίζει τον άλλον, τόσο στις επιτυχίες, όσο και στις αποτυχίες.

«Αρχικά τον θαυµάζω ως παίκτη και άνθρωπο, γιατί έχει πάρα πολύ καλή ψυχή, που δύσκολα βρίσκεται στις µέρες µας, ενώ και η ταπεινότητα που τον διακρίνει, παρ’ όλα όσα έχει καταφέρει, είναι αξιοθαύµαστη» πρόσθεσε η ίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ