Η Νικόλ Ελευθεριάδου απαντά για τον χαρακτηρισμό «κορίτσι του Βεζένκοφ»: Να κοιτάμε την ουσία και το τι έχει καταφέρει ένας άνθρωπος

Η παίκτρια που έδωσε τη νίκη πρόκρισης στους Ολυμπιακούς στην Εθνική Πόλο Γυναικών, η Νικόλ Ελευθεριάδου, μίλησε στο Στούντιο 4.

Η ομάδα γύρισε στην Ελλάδα και αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο με το χάλκινο μετάλλιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κρεμασμένο στον λαιμό των πρωταθλητριών και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς για πρώτη φορά μετά το 2016.

Η συγκεκριμένη παίκτρια μάλιστα «πλασαρίστηκε» σε διάφορα σάιτ ως «η κοπέλα του Βεζένκοφ». «Πολύ πατριαρχικό» σχολίασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το άδικο σχόλιο για μια αθλήτρια που πάλεψε σκληρά για το άθλημά της χωρίς να δίνονται τα απαραίτητα.

Μιλώντας για τον χαρακτηρισμό «κορίτσι του Βεζένκοφ» είπε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, όπως δεν έχουν λείψει και τα επίθετα δίπλα από το όνομά μου, επίθετα που αν ένας άντρας αθλητής είχε καταφέρει αυτά δεν θα τον περιέγραφαν έτσι. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο κόσμος έχει αντιδράσει και δεν έχω λόγια να πω εγώ. Να κοιτάμε την ουσία και το τι έχει καταφέρει ένας άνθρωπος. Έχω δώσει τόσα πράγματα που δεν με τιμά και με μειώνει. Παρόλα αυτά είμαι πολύ δυναμικός χαρακτήρας και αναγνωρίζω τι έχω καταφέρει εγώ και μου φτάνει αλλά καλό θα ήταν αυτά να τα κάνουμε πέρα. Είναι έντονο από πολλές απόψεις (η πατριαρχία) …. θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει ισότητα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ