Ερωτεύτηκε την κουνιάδα του – «Θα το πω στην γυναίκα μου και αυτό θα είναι το τέλος του γάμου μου»

Το συναισθηματικό του αδιέξοδο του μοιράστηκε ένας 35χρονος άνδρας, που εξομολογήθηκε ότι είναι ερωτευμένος με την κουνιάδα του και σκέφτεται να το αποκαλύψει στην σύζυγο του.

Ο 35χρονος έκανε μία ανάρτηση στον ιστότοπο Reddit παραδέχτηκε ότι εκείνος θέλει παιδιά και η κουνιάδα φαίνεται να είναι μια «υπέροχη μητέρα».

«Είναι 6:01 π.μ. και ήμουν ξύπνιος όλη τη νύχτα», ανέφερε ο άνδρας. Εξήγησε ότι είναι ερωτευμένος με την σύζυγο του αδερφού της γυναίκας του. Η εο κρίνιαξε ο άυπνος άνδρας, προτού περιγράψει το αντικείμενο της στοργής του, ο οποίος είναι παντρεμένος με τον αδερφό της γυναίκας του.

«Θα τη λέμε Kelly. Είναι κατά κάποιο τρόπο χαριτωμένο κορίτσι της διπλανής πόρτας και η πιο σέξι γυναίκα που έχω δει ποτέ», ανέφερε ο άνδρας. Όπως είπε δεν είχε σκοπό να την ερωτευτεί αλλά αυτό συνέβη όταν η σύζυγος του, του ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να κάνουν παιδιά.

«Ποτέ δεν είχα σκοπό να την ερωτευτώ, αλλά ειλικρινά, όλοι γύρω της το παθαίνουν αυτό. Είναι έξυπνη και ευγενική και ίσως το πιο αστείο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Έχει κατανόηση και καλοσύνη για όλους ανεξάρτητα από το πώς την αντιμετωπίζουν. Και πιθανώς το πιο σημαντικό, είναι μια υπέροχη μητέρα», σημείωσε ο 35χρονος.

Η Kelly και ο σύζυγός της, Bil, έχουν τρία παιδιά κάτω των 5 ετών και φαίνεται να έχουν μία όμορφη ζωή σε ένα ζεστό σπίτι. Περιέγραψε την κουνιάδα του ως το πρότυπο της παραδοσιακής νοικοκυράς και συζύγου.

«Η Kelly είναι παραδοσιακή σύζυγος. Είναι μια υπέροχη μαγείρισσα, φτιάχνει τα πάντα από το μηδέν (συμπεριλαμβανομένων των φρέσκων ζυμαρικών. Το σπίτι της είναι χαριτωμένο και καθαρό. Αν και δεν είναι τέλειο με κανέναν τρόπο είναι τόσο ζεστό και άνετο. (σ.σ. Έχει) τόσες πολλές προσεγμένες λεπτομέρειες και τόσο καλά οργανωμένο. Τα παιδιά είναι αξιολάτρευτα και αστεία και είναι ξεκάθαρα μια στοργική και υπομονετική μαμά», ανέφερε ο 35χρονος.

Στη συνέχεια, ο άνδρας περιέγραψε τη γυναίκα του, λέγοντας ότι ήταν «πολύ φιλόδοξη και προσανατολισμένη στην καριέρα της», ενώ δεν της αρέσει να μαγειρεύει ή να καθαρίζει.

«Θα το πω στην γυναίκα μου και αυτό θα είναι το τέλος του γάμου μου»

Ισχυρίστηκε η σύζυγός του ήταν πολύ επικριτική έναντι της Kelly, η οποία «ασχολείται πραγματικά με τη μόδα και την περιποίηση του δέρματος και γυμνάζεται». Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του αποφάσισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδιά μόνο αφού παντρεύτηκαν και αυτό τον κατέστρεψε.

«Αυτά τα συναισθήματα [σ.σ. για την Kelly] βγήκαν πραγματικά στην επιφάνεια αφού η γυναίκα μου μου είπε ότι δεν ήθελε παιδιά [σ.σ. πριν από τρία χρόνια]. Ήταν πολύ θλιβερό αυτό για μένα», είπε ο 35χρονος.

Ο ερωτευμένος άντρας εκμυστηρεύθηκε ότι νιώθει πώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποκαλύψει στην σύζυγό του τον έρωτα του για την κουνιάδα του και να ομολογήσει την επιθυμία του να γίνει πατέρας. «Είναι πιθανό αυτό να είναι το τέλος του γάμου μου και το τέλος της σύνδεσής μου με την Kelly, κάτι που μάλλον είναι καλό», ανέφερε ο 35χρονος

Οι χρήστες του διαδικτύου φάνηκαν να δείχνουν κατανόηση στον 35χρονο. «Δεν νομίζω ότι αυτός ο γάμος αξίζει τον κόπο. Εσύ και η γυναίκα σου θέλετε δύο διαφορετικά πράγματα στη ζωή», ανέφερε ένας χρήστης.

«Είσαι ερωτευμένος με μια φαντασίωση, δεν είναι αληθινή – αλλά δεν είσαι ερωτευμένος και με τη γυναίκα σου», είπε ένας δεύτερος. «Πρέπει να φύγετε από αυτόν τον γάμο προτού τα «συναισθήματά» σας καταστρέψουν αυτήν την οικογένεια», ανέφερε ένας άλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ